Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Europa League. Astra-West Ham. Au reacţionat după ce Grozavu a făcut jucătorii români "murături"

Thursday, 18 August 2016, 10:03 Sursă: REALITATEA.NET

''E prea mult, e o jignire mult prea dură să compari acest campionat cu murăturile, până la urmă de ce antrenezi în acest campionat de murături. Poți să fi nemulțumit de jucătorii tăi, poți să fi nemulțumit de clubul tău, dar nu să faci așa, comparații, la general. E clar că este un campionat slăbit, dar ar trebui să ne oprim aici... Până la urmă echipa aia de murături i-a bătut cu 2-0 dacă stau mă gândesc'', a declarat Cristian Petre.

Și Florin Lovin, mijlocașul Astrei Giurgiu, a completat că această comparație a fost mai mult o răbufnire pentru că trebuie să schimbăm radical fotbalul românesc, potrivit Agerpres.

''Eu cred că a fost mai mult o răbufnire a faptului că trebuie la un moment dat să schimbăm ceva radical în fotbalul românesc, că altfel nu avem nicio șansă să ne batem de la egal la egal cu cluburile mari din Europa. E trist pentru că într-adevăr valoarea campionatului a scăzut dramatic, eu am avut norocul să trăiesc perioade și perioade în 16 ani în prima ligă și aș compara campionatul acum al Ligii I cu Divizia B a anilor 2000 ca și calitate. Asta este părerea mea, nu știu câți mi-o împărtășesc, dar erau niște fotbaliști atunci când am debutat de mi-era și frică să intru pe teren, niște monștrii sacri ai fotbalului românesc'', a încheiat Florin Lovin.

Menționăm faptul că aceste comentarii au apărut după ce Dragoș Șoptelea, fost mijlocaș al echipei Unirea Botoșani, a pus un borcan cu castraveți murați pe masa de la care antrenorul echipei FC Botoșani, Leo Grozavu, tocmai se pregătea să își țină discursul. Ex-fotbalistul ar fi vrut să arate astfel ce reprezintă fotbalul românesc după ce FC Botoșani a fost învinsă acasă cu 2-0 de Steaua, pentru ca apoi Steaua să piardă cu 0-5 partida disputată pe teren propriu cu Manchester City.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT