Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cornel Dinu, declarații ȘOC la 36 de ani de la cea mai mare performanță a lui Dinamo: ”Am dus gențile cu bani”

Saturday, 25 April 2020, 15:57 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

„Procurorul” a dezvăluit, după 36 de ani, că Dinamo a plătit bani grei pentru a trece de Dinamo Minsk și de Hamburg. Cornel Dinu fusese cel desemnat să-i mituiască pe arbitri, potrivit propriilor spuse.

„Au existat mai multe probleme. Prima: n-am putut să mai umblăm la arbitri, așa cum făcuserăm în precedentele jocuri europene. N-a mai mers fiindcă nu mai era loc pentru căței! Erau semifinalele Cupei Campionilor, nu prea mai era loc pentru Dinamo din Est!

Înainte de Liverpool jucaserăm cu Dinamo Minsk. Am dus gențile cu bani și la Tbilisi, unde s-a jucat turul, și la București. În URSS a fost mai complicat, fiindcă arbitrul Castillejo era păzit de KGB, dar am reușit. La București, au fost momente în care sovieticii ne dominau atât de rău încât arbitrul a venit la margine și mi-a spus: Mai ține-i în picioare un pic, că mai mult de atât nu pot să fac!”, a povestit Cornel Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul dinamovist a dezvăluit că inclusiv la meciul cu Hamburg, când Dinamo a obținut o victorie de răsunet, scor 3-0 (Augustin 28′, Mulțescu 62′, Orac 79′) „câinii” au mituit arbitrul pentru a-și asigura victoria.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT