Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cine a ajuns în cărți pentru postul de antrenor al Rapidului! Varianta la care nu s-a gândit nimeni după plecarea lui Iencsi

Sunday, 01 November 2020, 18:29 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Iar după ce Adrian Iencsi a fost demis, nici interimarul Mihai Iosif nu a putut scoate echipa din criză. Iar oficialii caută soluții rapid pentru ca echipa să nu piardă șansele de a prinde play-off-ul în acest sezon. Iar în afara variantelor vehiculate după plecarea fostului tehnician un nume nou a apărut pe listă.

Secundul lui Adrian Mutu la echipa națională de tineret, Nicolae Grigore este soluția de ultimă oră la care s-a gândit conducerea alb-vișiniiilor conform 1923.ro. Fostul mijlocaș a jucat mai bine de 10 ani în Giulești în perioada 2000-2013 și și-a încheiat cariera de fotbalist la FC Voluntari în 2016.

Până să ajungă alături de Adrian Mutu la naționala U21 a României, Nicolae Grigore a fost chiar secundul lui Daniel Pancu la Rapid, în prima parte a stagiunii precedente. În vârstă de 37 de ani, acesta are însă concurență serioasă pentru preluarea echipei de suflet. Bogdan Andone și Bogdan Lobonț sunt alte nume vehiculate pentru banca trupei din Grant.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT