Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Becali, în război cu Burleanu. Ce a zis după ce şeful FRF l-a acuzat că s-a implicat la naţională

Thursday, 07 September 2017, 19:51 Sursă: REALITATEA.NET

”Până în 2014, reprezenţii clanului Becali au avut o influenţă mare la naţională. Uitaţi-vă cine venea la lot şi cine erau impresarii. Credeţi că dacă Becali ar fi avut în vreun fel posibilitatea să influenţeze numirea selecţionerului, azi l-am fi avut pe Daum?”, a spus Burleanu la Digisport.

Gigi Becali a infirmat toate spusele lui Burleanu.

”La bazaconii nu poţi să răspunzi. Când spune unul lucruri trăsnite nu ai ce să răspunzi. În primul rând, nici n-am fost în relaţii, nici nu vorbeam... Nici cu Victor, nici cu Giovanni n-am fost în relaţii bune în vremea aia. Nu am avut şi nici nu mă interesează să am vreo influenţă, că nu am nevoie, nu-mi trebuie. Nu vreau să am influenţă la echipa naţională nici dacă mi se oferă, că nu mă interesează. N-am niciun interes, ce pot să fac?

Dacă văd că echipa naţională a României e condusă de străini, văd Comisia de antrenori, tot străini. Mă deranjează, dar nu am ce face. Nu înţeleg asta. Mie imi plac oamenii care sunt deschişi, pe faţă şi simpli, nu care ascund, vorbesc despre Comisia Tehnică... Ce zice el (n.r. - Burleanu), aia face Comisia Tehnică. Treaba lor, să facă ce vor", a spus Gigi Becali pentr Mediafax.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT