O tânără pianistă a murit după ce a stat 14 ani în comă. Femeia suferise o operație de mărire a sânilor

O tânără pianistă a murit după ce a stat 14 ani în comă. Femeia suferise o operație de mărire a sânilor

O dramă medicală s-a încheiat tragic miercuri, 24 aprilie 2024, când inima Annabellei Benincasa, o tânără mamă și pianistă talentată, s-a oprit definitiv după ce a petrecut 14 ani în comă. Incidentul care a declanșat această lungă suferință a avut loc în mai 2010, când Annabella, pe atunci în vârstă de 21 de ani, a suferit complicații severe în urma unei operații de augmentare mamară la o clinică privată din Caserta, Italia.

SĂNĂTATE

















Ciorba
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ciorbă în fiecare zi - Efectul surprinzător
Ciorba este un fel de mâncare extrem de popular și apreciat în multe culturi din întreaga lume. Această mâncare bogată și hrănitoare poate fi preparată într-o varietate de moduri, folosind diferite ingrediente și arome. Dacă vă gândiți să includeți ciorba în dieta dumneavoastră zilnică, vă veți bucura de numeroase beneficii pentru sănătate, dar ar trebui să fiți atenți la unele aspecte pentru a vă asigura că obțineți toate nutrienții de care corpul dumneavoastră are nevoie.

SĂNĂTATE












Val de infecții respiratorii și scarlatină, în spitalele de copii: sute de pacienți zilnic
Val de infecții respiratorii și scarlatină, în spitalele de copii: sute de pacienți zilnic. Medicii cer ajutorul Poliției
Secțiile de primiri urgențe a spitalelor de pediatrie din București sunt pline. Fiecare spital primește, în fiecare zi, între 250 și 500 de copii la UPU. Printre acestea se numără Spitalul Grigore Alexandrescu, Institutul pentru Sănătatea Mamei și a Copilului și Spitalul Victor Gomoiu. Poliția este chemată periodic să mențină ordinea din cauza faptului că mulți părinți își pierd răbdarea.

ACTUAL