USR și PLUS vor fuziona. Când va fi organizat congresul

Monday, 27 January 2020, 15:59 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

„Decizia va fi luată în Comitetul politic al USR și în Consiliul Național al PLUS, care vor avea loc pe 8 februarie, în București”, se arată într-un comunicat de presă al Alianței USR PLUS.

În cursul lunii februarie, filialele celor două formațiuni politice își vor desemna, de comun acord, candidații comuni ai Alianței USR PLUS, la alegerile locale din acest an.

În cadrul ședinței de luni, a fost completată și echipa executivă a Alianței USR PLUS. Astfel, membrii Comisiei comune a Alianței sunt:
Coordonare - Dragoș Tudorache (PLUS); Comunicare - Ionuț Moșteanu (USR); Juridic - Silviu Dehelean (USR); Finanțare - Dragoș Neacșu (PLUS);
Politici publice - Oana Țoiu (PLUS); Campanii - Moise Guran (USR).

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-27 18:10:25
Radu Teodor

Wc-ul PNLului!

2020-01-27 19:05:16
AdelExpress

I want to share with you a very interesting dropshipping site www.adelexpress.com

2020-01-27 21:27:10
Paine si circ in Romanica

Fuzioneaza 2 entitati create de epoleti pentru a servi epoletii. Nu sunt singurii, in PNL sunt destui numai ca prefera scoaterea la inaintare a bufonilor si manevrarea lor din umbra (vezi tentativa de guvern orban) pe cand la PSD se tot pistoneaza cu limbricul dovedit Grindeanu, cursant si absolvent Academia SRI magna cum laude, sustinut de Gusa al carui mentor a fost Iulian Vlad dar nu s-a lipit nimic de el si nu in ultimul rand proaspatul reintors de la Braila, Spirtiera, deja lector Academia SRI. Academicienii astia pun pariu ca nu stiu sa scrie corect o pagina in limba romana, insa conteaza epoletii... La PNL macar au decenta de a nu iesi ca paduchii in frunte, se folosesc de marionete si bufoni de la Iohanniss in jos si se bazeaza pe faptul ca romanii sunt majoritatea niste mamaligari prosti usor de manipulat fapt ce-i determina sa mearga mai departe la furaciuni. Cand furi si mamaligarii te aplauda capeti curaj si vrei mai mult. Prostia este sora cu mamaliga si frati cu romanul.

Alte articole din: Ultimele Stiri