Ungureanu - USR: ”Mafia lui Darius Vâlcov şi-a găsit loc în Ministerul Sănătăţii condus de PNL”

Wednesday, 15 January 2020, 16:34 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Deputatul USR Emanuel Ungureanu acuză că "mafia lui (Darius n.r.) Vâlcov din jurul Agenţiei Naţionale pentru Medicamente şi Dispozitive Medicale şi-a găsit loc în Ministerul Sănătăţii condus de PNL."

Ungureanu se referă la faptul că Alexandru Şişu a fost în funcţia de consilier în MS, chiar lângă secretarul de stat care a primit sarcina de a se ocupa de politica medicamentului. Despre Şişu, presa a scris în repetate rânduri că este omul lui Vâlcov.

Numirea a avut loc la scurt timp după ce Şişu a fost demis din fruntea Agenţiei Naţionale a Medicamentului, lăsând-o în urmă pe Alina Muşetescu. Referitor la Muşetescu, Ungureanu a depus astăzi o sesizare la ANI în care o acuză pe aceasta de posibil conflict de interese şi incompatibilitate. Mai exact, deputatul susţine că Alina Magdalena Muşetescu, în calitate de coordonator al Departamentului de Studii Clinice din cadrul Agenţiei Naţionale pentru medicamente şi Dispozitive Medicale ar fi aprobat studii clinice pentru firma la care era acţionar.

Pe scurt, potrivit deputatului USR, prin manevre de tip mafiot, "Şişu şi Muşetescu controlează ANMDMR deşi Ludovic Orban se lăudase că ne scăpase de ei."

”ABSOLUT INCREDIBIL!

Mafia lui Vâlcov din jurul Agenţiei Naţionale pentru Medicamente şi Dispozitive medicale şi-a găsit loc în Ministerul Sănătăţii condus de PNL!

Ce urmează să vă relatez este uluitor, la 24 de ore după ce ministrul Sănătăţii l-a demis din funcţie pe Alexandru Şişu din fruntea Agenţiei Naţionale a Medicamentului(ANM) acesta şi-a găsit culcuş, ATENŢIE, în Ministerul Sănătăţii care îl pusese cu 24 de ore înainte pe liber pentru incompetenţă!

Mâna lungă şi păroasă a unor băieţi deştepţi din industria farmă l-au plasat pe Şişu, consilier, chiar lângă Secretarul de Stat Andrei Baciu care a primit sarcina din partea ministrului Costache să se ocupe de politică medicamentului...

Şişu a avut grijă ca la plecare să o lase în urmă pe doamna Alina Muşetescu care după ce a fost îndepărtată pentru câteva ore de la ANMDM prin încetarea detaşării de la firma Arta Core Vision SRL şi-a făcut rost de o detaşare la Spitalul Victor Babeş şi s-a întors în linişte, prin ordinul lui Şişu, la ANMDM de unde figura acum 2 zile că era pusă pe liber...

Să nu ameţiţi, pe scurt, prin manevre de tip mafiot, Şişu şi Muşetescu controlează ANMDMR deşi Ludovic Orban se lăudase că ne scăpase de ei.

Nu ne-a scăpat, ci i-a înşurubat mai bine, chiar lângă Ministrul Sănătăţii, care nu pare să aibă habar despre aceste manevre oculte care se întâmplă în Ministerul Sănătăţii încă controlat de Georgeta Bumbac, Secretar General al Ministerului Sănătăţii, o tipă unsă şi cu alifiile din PSD şi cu cele din PNL.

Voi vedea în următoarele 24 de ore dacă PNL este sau nu aceeaşi mizerie cu PSD.

Nu este normal ca eu să fac plângeri la ANI împotriva vâlcovilor şi a vâlcoavelor şi PNL să îi reşapeze de noi în zone cheie din sistemul sanitar!

Domnule Costache, aveţi legătura!”, a spus Ungureanu.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-15 17:41:22
E culmea cum gasca de ciordei analfabeti isi gaseste functii de muls la stat

De ce se mentine atmosfera de mafie generalizata !? TOTI numitii politic sa fie dati afara si subalternii sa preia pozitiile libere !!!

Alte articole din: Ultimele Stiri