Traian Băsescu: "V-am spus că Dragnea este panaramă? Să se apuce de paranghelii în Brazilia"

Sunday, 02 April 2017, 22:19 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Traian Băsescu s-a arătat sceptic că există personalități politice care să poată să-l învingă pe Iohannis în alegeri. El a respins nume precum Gabriela Firea, Olguța Vasilescu sau Liviu Dragnea, scrie Agerpres. 

"Uitați-vă la Dragnea, e un înfrânt, care duce la înfrângere și PSD-ul, în PSD dacă ar mai apărea alt lider ar avea grijă Dragnea să-l elimine, în PNL... dați-mi un lider capabil să câștige prezidențialele, numai un nume să-mi spuneți. (...) Dacă dreapta vrea să se îngroape la doi metri sub pământ, să și-l pună lider pe Cioloș, vă garantez că PMP-ul nu va fi parte a acceptării unui astfel de lider. (...) Dacă ar fi să aibă loc o unificare a dreptei, n-aș fi de acord ca această consolidare să se facă de dragul lui Iohannis, din nevoi politice acute", a mai spus Băsescu.

Pe de altă parte, potrivit www.rtv.net, fostul preşedinte a mai spus:  "V-am spus eu ca Dragnea e panarama? (...) Sa se apuce de altceva, poate e mai priceput la cresterea de porci, paranghelii in Brazilia, de vanatoare", a comentat Băsescu.

Fostul președinte mai spune că Liviu Dragnea nu ştie să conducă un partid mare, dar nici nu lasă pe altcineva.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri