Traian Băsescu: „Dăncilă decontează totul, dar nu e responsabilă pentru eșec”

Monday, 25 November 2019, 20:04 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

 

Băsescu spune că nu Dăncilă este răspunzătoare pentru eșecul de la alegeri, ci liderii PSD.

"PSD nu putea sa ramana la minciuna de aseara. Mai aveau putin si spuneau ca au castigat alegerile. Nu puteau sa mearga in continuare pe aceasta gogomanie cu recastigarea voturilor. (...) Nu și-au luat niciun vot înapoi. Azi au ajuns la realitatea crudă. (...) ”, a declarat, luni, Traian Băsescu la un post TV.

Despre demisia lui Dăncilă de la conducerea PSD, Băsescu spune că fostul premier ar fi fost într-o capcană.

„Eu cred ca Dăncila e dispusa sa plece si singura. A fost într-o capcana. A trebuit sa faca fata fara Dragnea. A fost prizoniera la palatul Victoria. Dancila decontează tot. La lucrul acesta trebuia sa se gandeasca cand a acceptat postul. Dansa trebuia sa stie ca va fi o victima. A trebuit să facă față fără Dragnea unei campanii și unei guvernări. Nu putea abandona mandatul pentru că nu mai putea alimenta baronimea. Este o victimă a electoratului. Trebuie să recunoaștem că dintre mai marii PSD este ultima care ar trebui să fie făcută responsabilă.  Ei au tinut-o in functie", a declarat, luni, Traian Băsescu la un post TV.

Luni, mai multe voci din PSD au transmis că este nevoie de demisia lui Dăncilă,  după eșecul de la alegerile prezidențiale. Acest lucru s-ar putea să se întâmple chiar marți, la CEx PSD. Surse politice susțin că Marcel Ciolacu ar fi convins-o deja pe Dăncilă să renunțe, dar nu pe degeaba: Dăncilă ar urma să fie pe lista de alegeri la parlamentare și va reveni la șefia organizației de femei a PSD.

Pe de altă parte, fostul preşedinte consideră că înlocuitorul Vioricăi Dăncilă, Marcel Ciolacu, este o variantă mai proastă pentru conducerea PSD.

„E o așa secetă în PSD încât orice variantă de înlocuire a ei (a lui Dăncilă - n.red.) e mai proastă decât păstrarea ei. Aici e PSD astăzi”, a mai declarat Traian Băsescu.

Sursă Foto: Viorica Dăncilă, Inquam Photos / Octav Ganea

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-11-25 23:00:45
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Teleorman - județul în care alogenul parazit klaus werner iohannis a obținut cel mai mic număr  de voturi : 40,8% ! Cinste teleormănenilor!

Alte articole din: Ultimele Stiri