Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Teodorovici, atac în rafale la adresa lui Cîțu. "Un frustrat și ratat profesional"

Wednesday, 21 August 2019, 22:34 Sursă: REALITATEA.NET

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, preşedinte executiv al PSD, afirmă că „este dăunător şi jignitor la adresa întregii societăţi atunci când unii frustraţi şi rataţi profesional, care nu au fost vreodată în situaţia de a gândi sau lua decizii cu implicaţii economice şi sociale, ba, mai mult, au fost brutal respinşi de mediul privat şi nu sunt acceptaţi nici de cel public, ajung să mai fie toleraţi doar de câte un partid politic, dar şi acolo, fie pe scurtătură sau pe uşa din dos, de unde debitează inepţii cu un aer iritat şi impertinent”. Atacul lui teodorovici vine după ce liderul senatorilor liberali, Florin Cîţu, a criticat salariile şi beneficiile bugetarilor, propunând taxarea acestora sau renunţarea la vouchere de vacanţă, sporuri şi pensii speciale.

„Sunt unii care nu înţeleg că politica este mai mult decât expresia trăirilor de moment ale celor ce se pretind oameni politici! Este mai mult decât un hashtag foarte sonor, un selfie şmecher sau un discurs isteric şi scandalos voit a produce emoţii extreme. Este mai mult decât o pancartă, o lozincă, un strigăt sau un gest de teribilism politic. Sunt unii care nu pricep că politica diferă de politicianism, aşa cum un om de stat sau un om politic diferă de un politruc demagog”, a scris Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD continuă: „Este dăunător şi jignitor la adresa întregii societăţi atunci când unii frustraţi şi rataţi profesional, care nu au fost vreodată în situaţia de a gândi sau lua decizii cu implicaţii economice şi sociale, ba, mai mult, au fost brutal respinşi de mediul privat şi nu sunt acceptaţi nici de cel public, ajung să mai fie toleraţi doar de câte un partid politic, dar şi acolo, fie pe scurtătură sau pe uşa din dos, de unde debitează inepţii cu un aer iritat şi impertinent. Conştienţi sau nu de efectul public şi impactul negativ al gesturilor şi mesajelor lor pentru imaginea şi credibilitatea ţării, ei îşi cuantifică activitatea exclusiv în indicatori de beneficii politice şi personale - CE, CÂND şi CÂT(u)”.

„Aviz amatorilor de chilipiruri şi recompense politice”, încheie Teodorovici.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ