Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

RealitateadinPNL.net: Criza scoate la lumină oameni iresponsabili. Când toxicul uită de rațiune

Friday, 13 March 2020, 11:53 Sursă: Realitatea.net

În loc să facă front comun, aceasta încearcă să transmită mesaje toxice, uitând că, în astfel de momente, partidul și țara au nevoie de responsabilitate, stabilitate și de mesaje de mobilizare.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Cristina Toadere se arată "mâhnită" de faptul că liberalii și președintele Klaus Iohannis nu ajută mediul de afaceri în criza coronavirusului și aleg să “se joace de-a guvernarea”.

"Transportatori, hotelieri, comercianți și antreprenori români, sunteți pe cont propriu: în loc să vină deja cu un pachet de măsuri economice pentru criza ce va urma, Iohannis și PNL v-au lasat să vă descurcați singuri, în timp ce se joacă de-a guvernarea. Și voi le plătiți salariile!", scrie aceasta.

Adevărata sa "mâhnire", însă, ar trebui să fie aceea că, în prezent, țara nu are un premier "plin" și să renunțe la cârcotelile și declarațiile iresponsabile, toxice, care nu fac cinste nimănui, notează realitateadinpnl.net.

Când țara arde, spune o vorbă din popor… Și tocmai asta alege să facă Toadere, dând dovadă de o lipsă totală de răspundere.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-13 17:16:10
Ca la nebuni

Cum poate ăsta conduce un guvern, o țară dacă stă la izolare?

2020-03-13 18:08:14
Neală Pantazzi

Trebuie să fii alienat mintal să ăl votezi tot pe ăsta după ce a fost demis de două ori.

Alte articole din: POLITICĂ