Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PSD: Aşa-zisele huiduieli la adresa lui Ponta, făcute de preşedintele PMP Buftea

Sunday, 25 May 2014, 16:46 Sursă: Mediafax

PSD precizează că așa-zisele huiduieli adresate preşedintelui PSD, Victor Ponta, la Buftea au fost făcute de preşedintele PMP din localitate, "domnul Cioarec Doru Daniel", după cum arată datele de identificare ale acestuia.

"Facem apel la Partidul Mișcarea Populară să nu îşi mai folosească membrii de partid, dar mai ales interlopi pentru a intimida competitorii electorali, așa cum s-a întamplat şi ieri, în Bucureşti, la Gara de Nord. Partidul Social Democrat militează pentru un proces electoral corect, în care toţi oamenii să fie lăsaţi să îşi exprime liber opţiunile politice şi în care toţi competitorii electorali respectă legea", se mai arată în comunicatul PSD.

Premierul Victor Ponta a fost întâmpinat, dumincă, la ieşirea de la Şcoala 2 din Buftea, unde a susţinut-o pe Gabriela Szabo la vot, de două grupuri de cetăţeni, unii l-au aclamat, iar alţii l-au huiduit. După ce a plecat de la Şcoala 2 din Buftea, Victor Ponta, a fost aclamat de un grup de tineri care au strigat "Ponta, Ponta!", în timp ce alţi tineri l-au huiduit şi i-au strigat "Plagiator!".

Unii tineri i-au reproşat lui Ponta că i-a catalogat drept golani într-o emisiune televizată. Ponta le-a răspuns, îniante de a se urca în maşină: "Cred că l-aţi auzit pe Băsescu, nu pe mine". După ce Ponta a plecat, unul dintre tineri a declarat ziariştilor că ei sunt nemulţumiţi deoarece tinerii au fost catalogaţi de Ponta drept golani, drogaţi. El a spus că nu e normal ca Ponta să-i jignească şi s-a declarat nemulţumit şi de faptul că premierul a fost aclamat în faţa secţiei de vot de la şcoala 2 Buftea.

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sâmbătă, la sosirea în Gara de Nord din Bucureşti, unde a ajuns de la Craiova, de un grup de aproximativ 30-40 de tineri care l-au aşteptat la ieşirea de pe peron.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ