Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta: ”Vreau să candidez la Parlament pentru PSD. Dacă sunt propus, sigur candidez”

Sunday, 21 August 2016, 22:41 Sursă: REALITATEA.NET

"Dacă sunt propus de PSD, evident, sigur, candidez. (...) Nu trebuie să mă roage nimeni. Eu vreau să candidez la Parlament pentru PSD", a declarat Victor Ponta, întrebat dacă s-a decis oficial să candideze la alegerile parlamentare din această toamnă, potrivit agerpres.ro.

Fostul premier a spus că nu se simte izolat în PSD, întrebat dacă se dorește izolarea în interiorul partidului a sa și a colegilor social-democrați foști miniștri în Cabinetul său.

"Nu, nu mă simt izolat deloc. Și sincer să fiu e și cam greu să mă izoleze cineva. Mă gândeam de ce, ce spun eu se aude, ce spune Băsescu se aude, domnul Băsescu, pentru că restul cam tac. Ce să spună domnul Iohannis ca să se audă sau domnul Cioloș? Și atunci, cei care criticăm, domnul Tăriceanu, toți ceilalți, sigur că avem un avantaj", a declarat Ponta.

Spunându-i-se că președintele PSD, Liviu Dragnea, "se aude, dar mai slab" prin declarațiile pe care le face, fostul premier a afirmat: "Avem șef de partid, are alte... eu sunt liber acuma". "Și eu eram mult mai reținut când vorbeam în numele unui întreg partid. Eu acum vorbesc în numele meu și această libertate e un lux pe care nu l-am avut în ultimii șase ani ", a spus Ponta.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ