Ponta, atac suburban la Orban: ”Înțeleg că acest măscărici va fi propus iar prim-ministru?”

Thursday, 06 February 2020, 09:27 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

”Și înțeleg că acest măscărici politic va fi propus iar Prim Ministru??? Ce blestem pe România!”, a scris Victor Ponta pe Facebook, joi dimineața, alături de un printscreen dintr-un ziar în care Ludovic Orban declara, în 2017, că dacă ar fi prim-ministru ar interzice ordonanțele de urgență.

Reamintim că Guvernul Orban a adoptat, într-o singură ședință, 25 de ordonanțe de urgență, premierul demis miercuri - Ludovic Orban spunând că emiterea lor s-a făcut „în deplină transparenţă", în vreme de reprezentanții opoziției, dar și Avocatul Poporului au criticat demersul și au anunțat că vor sesiza Curtea Constituțională. Isprava din ultima ședință de guvern pe care a prezidat-o Ludovic Orban, dar și asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi i-au adus acestuia demiterea prin moțiune de cenzură.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-06 09:35:12
Amalia

Ăsta e disperat să fie băgat în seamă, să ajungă iar la putere ,iar pentru asta face orice,adică se "împrietenește " iar cu psd-ul, speră la un "ciolan" gras !!!

2020-02-06 10:01:35
Să furi un cal e grav,să furi puterea e o crimă!

Doamna Amalia,văd ca sunteți cu angajament sa sprijiniti pe bietul Ludovic Orban ,dar nu vă reușește ..Dl Ponta ar fi trebui să atragă atentia si presedinelui meu ,sub sancțiunea suspendării,că dacă mai propune un premier un măscărici va fi mai aplaudat dacă ptopune un infracor.Toată guvernarea s-a redus la modificarea legilor ca să poată fura /repet/puterea.Ce e alegerea in două tururi a primarilor,e pohta spre mai bine a poporului ,sau legalizarea furtului la alegerea pe sub tejghia a primarilor ?Eu zic cadacă din 29 de candidati a fost alesi unul ,cu un vot in plus,e democratic si daca se coalizează perdații,e furt .

2020-02-06 10:38:22
Domide

Marca PSD! Mitomanie, ipocrizie, tradare,dispret s.a.m.d.= Ponta si toata gasca de derbedei. Se joaca cu destinul tarii si al nostru! In tot ce fac: PSD , UDMR si mai ieri si ALDE , nu fac altceva decat sa ne arun ce in instabilitate si defaimare a tarii!

2020-02-06 11:04:15
@Sa furi un cal...

Omule, ai probleme cu logica! Ce daca se aliaza ceilalti 28 impotriva castigatorului! De votat, voteaza alegatorul, nu cei care s-au aliat. Sper ca nu esti atat de naiv sa votezi la indicatiile unui politician. Daca esti, asta e, iti meriti soarta. Da' noi ce vina avem?

2020-02-06 11:16:37
borfasi

Nu -ti e rusine ma derbedeule ,tu vorbesti nu te vezi ce mascarici esti ?

2020-02-06 11:59:44
Stroe vasilica

🐂🐂🐂🐃🐃🐃🐒🐒🐒🤣🤣🤣🤣HAHAHAHAAAA!!!!UITE,cine ,,vorbeste,,!!!!!!!!HAHAHA!!! SUFLECAT SA BAGE LABELE IARASI LA marele jaf national!!!!!!!!!CE MIZERABIL...BULGARE DE SEU(GRASIME ANIMALA A TAURINELOR SI CAPRINE OVINELOR!!!)ABIA ASTEAPTA SA INCALECE CADAVRUL DE LA CARE PLECAT IN MIROS DE OAMENI ARSI.....cu banicioiul lui....

2020-02-06 12:06:00
Paine si circ in Romanica

Mai curge multa apa pe Dunare pana neamul mamaligarilor prosti se vor putea conduce singuri fara a apela la minoritati nationale dar pentru asta inca nu s-a nascut un conducator care sa nu fie nici sas nici bozgor si nici jidan, chiar daca ma face lumea rasist, nu sunt, care sa puna piciorul in prag sa coaguleze scena politica si sa conduca dezvoltand Romania si ridicand astfel nivelul de trai ca daca ati uitat...asta este scopul si nu profiturile multinationalelor care vin sug si pleaca iar populatia ramane tot saraca. Acum e o chestie care mamaligile vor spune ca sunt PSD-ist dar ma doare in cot, nu sunt, parerea mea este ca daca e vorba de furat mai bine fura un roman decat o firma straina careia ii mai si fac astia culuar la ciordeala prin ordonantele astea, macar romanasul ala investeste majoritar tot in Romania rar pleaca in conturi externe, verificati la statistica. In concluzie, mamaligarii trebuie sa renunte la caracterele de sclavi indobitociti astfel incat sa poata afisa o u

2020-02-06 12:07:57
Stroe vasilica

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔UNDE,DUMNEZEULE MARE,SUNT MINERII DE ACUM 30 DE ANI,CU GHIOAGELE SA NE DESCOTOROSEASCA DE ACESTI VAMPIRI CARE STAU SA NE DESFIINTEZE????? CUM DRACULUI NE MAI DESPADUCHEM,deparazitam,DESCONGESTIONAM DE NENOROCITII ASTIA DE NE TRAG SPRE PUTIN SI SECERA CU CIOCANUL MARXIST LENINISMULUI ILIESCIANO GHITAVOICULESCIAN???? MAI CREDETI CA NE IZBAVIM????DE CIOLACI,NICOLICI,androneste si minca si grapine..?????INCEP SA CRED IN DEZstru national?..sunt asa batrana si dezamagita,speriata...cred ca m am nascut,am trait si voi muri,DESIGUR,in KOMINTERNISMUL DE NAMOL DE CLISA....

Alte articole din: Ultimele Stiri