Ponta, atac fără precedent la adresa lui Iohannis: Ne consideră iobagi pe moșia domniei sale!

Sunday, 28 June 2015, 22:19 Sursă: REALITATEA.NET

Premierul Victor Ponta a avut o intervenție telefonică, duminică, în cadrul unei emisiuni televizate în care a explicat motivele pentru care PSD va vota împotriva numirii lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea SIE, printre acestea numărându-se și "lipsa de respect și disprețul domnului Iohannis față de lucrurile importante”. În acest sens, Ponta a amintit faptul că a aflat din presă de nominalizarea președintelui, despre care a afirmat că "are o mentalitate de stăpân de iobagi cu românii".

Adaugă părerea ta

"Din ce am discutat cu colegii mei, decizia este să nu-l sprijinim pe Mihai Răzvan Ungureanu. Este o decizie politică pe care o va lua partidul și apoi va fi discutată și cu grupurile parlamentare, a declarat Ponta, acuzând "disprețul președintelui Klaus Iohannis față de deciziile importante", a declarat Victor Ponta, potrivit HotNews.ro.

Totodată, premierul l-a criticat pe președintele Klaus Iohannis și a subliniat că "PSD nu îndeplinește ordine".

"Domnul Iohannis are o mentalitate de stăpân de iobagi cu românii și noi trebuie să îndeplinim. Asta e, se supără, ne mai face un dosar. Domnul Iohannis ne consideră pe toți niște iobagi pe moșia domniei sale, care trebuie să îndeplinim niște ordine. Ori PSD nu îndeplinește ordine. Anul trecut s-a discutat să nu dăm toată puterea la un partid. Văd că era valabil doar la PSD”, a spus Victor Ponta.

În acest context, Victor Ponta a explicat decizia UNPR de a vota pentru propunerea șefului statului la SIE prin faptul că "în probleme din afara guvernării UNPR, are alte opinii și că sunt "doar parteneri".

"Au fost loiali și corecți în actul de guvernare", a spus Ponta, amintind că PSD și UNPR au votat diferit și în privința strategiei de apărare.

Ponta anunţă când se întoarce în ţară: "Voi veni pe picioarele mele!"