Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Petre Daea şi-a cumpărat o blană de oaie şi papuci din piele de miel. Cadou primit: bâtă de cioban

Saturday, 25 November 2017, 17:02 Sursă: REALITATEA.NET

Petre Daea a deschis, sâmbătă, la Cluj-Napoca, o nouă etapă din caravana „Alege oaia”, fiind aşteptat cu pâine şi sare la Expo Transilvania, unde a vizitat standurile cu produse alimentare, degustând palincă, brânză de Năsal, telemea de oaie, pastramă de oaie dar şi sarmale din carte de oaie. Ministrul Agriculturii a discutat cu fermierii dar şi-a şi cumpărat mai multe produse, cum ar fi o blană de oaie, pentru care a plătit 300 de lei, o pereche de papuci de casă, care au costat 50 de lei dar i s-a făcut o reducere de 10 lei, o pereche de şosete şi o căciulă tricoloră din lână, la preţul de 60 de lei, un borcan de dulceaţă de coacăze şi merişoare, cu 12 lei, dar şi o pungă cu lavandă, pe care a plătit 15 lei. El a primit cadou şi o bâtă de cioban din partea unui fermier.

Am luat această căciulă cu tricolorul pentru că îmi este drag, şi cearceaful l-aş face tricolor şi perna, am în suflet tricolorul”, a mai spus ministrul Agriculturii.

Întrebat de corespondentul MEDIAFAX cât a avut bugetul pentru cumpărăturile din caravana „Alege oaia” de la Cluj-Napoca, Daea a răspuns că bugetul său este „sufletul” şi că la fiecare eveniment de acest gen la care participă cumpără câte ceva de la producători, în semn de respect faţă de munca acestora. Unul dintre fermieri i-a cerut să candideze la Preşedinţie, spunându-i că ţăranii sunt cu el şi îl vor vota, dar Daea a replicat că va rămâne să se ocupe de agricultură, domeniu pe care îl cunoaşte cel mai bine.

 

Lăsaţi-mă să gust orice glumă şi să rămân cu picioarele pe pământ, sunt un inginer agronom care doreşte să îşi pună sufletul şi pregătirea într-un domeniu unde mă aflu. Lăsaţi-mă să am grijă de acest domeniu, eu mă frământ doar pentru domeniul pe care îl am astăzi în gestiune şi voi rămâne lângă brazdă, lângă ţăran”, a spus ministrul Agriculturii. În timpul vizitei, lui Petre Daea i s-a dedicat şi cântecul popular „Ciobănaş cu 300 de oi”.Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ