Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Paul Stănescu, posibil președintele executiv al PSD, dezvăluiri la Realitatea TV

Tuesday, 28 May 2019, 14:35 Sursă: REALITATEA.NET

Invitat în aprilie la emisiunea România 2019, moderată de Cozmin Gușă, fostul ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu, a dat detalii despre un dosar închis în care a fost rechemat în instanță, însă și despre deja cunoscutele ,,plicuri galbene" care erau puse pe masa judecătorilor. 

Paul Stănescu, fost ministru al Dezvoltării: "Când am ajuns ministrul al dezvoltării în 2017, pe 17 octombrie, la 2 luni de zile, am fost chemat de ICCJ că redeschide un dosar. Era vorba de un dosar de când eram președinte al CJ, despre finanțarea echipei de fotbal."

Cozmin Gușă: Dosar închis, redeschis?

Stănescu: închis în 2010, cred. La 7-8 ani, ia să vedem ce face omul asta. M-au chemat la camera preliminară, a 2-a ședință în camera preliminară, procurorul era șefa secțiilor juridice din cadrul DNA, Gabriela Popa o chema, cred. Pe masa judecătorului Foitus, președinte de ședință a venit cu un plic galben.

Cozmin Gușă: aaa, plicurile galbene ale lui Dumbravă, despre care se vorbește. 


Cat despre Liviu Dragnea, Stănescu spunea în aprilie, la România 2019:
"Să îmi permit să îi dau un sfat președintelui Liviu Dragnea. Dragnea este OBLIGAT să meargă până la capăt, să își asume tot ce și-a asumat. Nu are nicio șansă, decât singura e să meargă până la capăt. Trebuie să își asume și candidatura la funcția prezidențială."


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ