Marcel Ciolacu: „Epoca PSD condus de un tătuc s-a încheiat”

Wednesday, 27 November 2019, 00:47 Sursă: Realitatea.NET

"Aș vrea să mulțumesc doamei Viorica Dăncilă. Este pentru prima oară când eu am participat la un Cex în care toți liderii și-au spus opinia. Un CEX matur, pe fond. Cu toții ne-am asumat multiplele greșeli și am spus că trebuie o resetare a partidului. 

Nu a picat niciun cap astăzi, o premieră pentru PSD pentru că fostul lider se regăsește în echipa partidului ca președinte la organizația doamnelor.

Mi-am ales secretarul general, garantul normalității în partid. Alături de Paul Stănescu, au intrat automat toate cele cinci județe care au câștigat și turul II. Au fost desemnați și propuneri de vicepreședinți regionali: Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Vasile Gliga, Laurențiu Nistor, Doina Fedorovici, Dragoș Benea, Dan Nica, Gabriela Firea și Gabriel Mutu.

Din acest moment nu va mai fi condus ca inainte de Viorica Dăncilă, de un tătuc, va fi condus de o echipă. Epoca PSD condus de un tatuc s-a incheiat. Acum e o echipă. Este președintele interimar, Restul suntem membri, un comitet cu o sigura, clara destinatie: sa organizeze congresul”, a mai spus Ciolacu.

Deranjat de comparația cu Liviu Dragnea

Noul preşedinte interimar al PSD s-a arătat deranjat de o comparaţie cu Liviu Dragnea făcută de un reporter.

"În primul rând, pe mine mă cheamă Marcel Ciolacu, iar pe el Liviu Dragnea. Nu a fost preluată această conducere prin forţă. Dacă era prin forţă, nu ţinea CEx-ul şase ore. A fost un gest de normalitate al doamnei preşedinte, după ce ne-a ascultat. Nimeni nu i-a cerut demisia. Cu toţii am ajuns la concluzia că este necesară o resetare a conducerii", a mai declarat Ciolacu.

Data congresului PSD

„Primul obiectiv cu care m-au mandatat colegii este organizarea Congresului. Marea majoritate a colegilor a propus luna februarie pentru acest Congres”, a anunțat Ciolacu.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-11-27 06:11:13
Un partid fără lider , e ca o stână fără baci..E calea recomandat si de presedintele meu.

Napoleon a fost un prost ,el spunea :„Dacă vrei să faci o treabă bună,dă-o unui singur om ,vrei să strici ceva,fă un colectiv”Acum asteptați un partid fără lider,nu v-a fost deajuns doamna Dăncilă ,ccare nu avea nici idei si nici nu le intelegea pe ale altora.Ati băgat capul in nisip cu două probleme,justiția ,care trebuia scoasă din lupta politică ,si pozitia internațională a României,care trebuia sa aseze scaunul dlui Iohannis in rând cu ale Letoniei s.a,.Ați arestat pe dl Dragnea .si poporul a căzut pradă disperării,nu mai vom fi ce-am fost,,,

2019-11-27 09:12:35
Constantin Gadea

ALEGERI ANTICIPATE IMEDIAT ! De ce ? 1). Pentru ca fortele politice democrate, pe care putem conta, sa obtina cu certitudine o majoritate confortabila in ambele camere ale Parlamentului. Pe Ponta, Tariceanu si Daniel Constantin si pe oamenii acestora nu putem conta. Pe UDMR nu putem conta. Pe minoritarii nemaghiari nu putem conta; 2). Pentru ca fortele politice comunistoide si antioccidentale sa nu aiba timp pentru a se reorganiza. Cei care au ajuns milionari sau miliardari in euro prin spolierea Romaniei, prin jaf si coruptie sau au pus umarul ca sa ne rupa de occident, sunt in stare de orice, ca in Ucraina. PMP este un partid politic democrat pe care putem conta. Dar Basescu, care este patriot si cel mai competent politrician, trebuie recunoscut ca atare de presedintele Iohannis, odata cu sprijinirea Republicii Moldova sa supravietuiasca si sa devina membru al Uniunii Europene. Pe USR-PLUS putem conta, dar fara joaca de-a pisica cu soricelul, care poate distruge toata fundatia buna

2019-11-27 09:22:55
borfasi

A plecat un tatuc ,a venit un alt mameluc. Asta nu mai e un partid aici e vorba de o gasca de hoti de buzunare care se bat intre ei pentru prada.

Alte articole din: Ultimele Stiri