Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Ciolacu, despre Viorica Dăncilă: „Nu pot cere demisia cuiva. Demisia e un act unilateral”

Tuesday, 26 November 2019, 19:25 Sursă: realitatea.net

 

Marcel Ciolacu este cel care a discutat cu Viorica Dăncilă și a organizat deja două întâlniri cu colegii pentru a discuta schimbarea conducerii PSD

Președintele Camerei Deputaților  a declarat, înainte de ședința PSD, că nu a cerut demisia Vioricăi Dăncilă de la conducerea partidului, întrucât demisia e un act unilateral.

„Nu pot cere demisia cuiva. Demisia e un act unilateral. Eu nu sunt în măsură să o iau”, a spus Marcel Ciolacu, înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD.  

Întrebat de jurnaliști de ce s-ar fi răzgândit Viorica Dăncilă în condiţiile în care i-ar fi transmis că îşi va depune mandatul, Ciolacu a evitat să dea un răspuns: „Nu cunosc”.

Ciolacu a spus că va face declarații după Comitetul Executiv: „Mi-aș dori să fac declarații după CEx”. 

Viorica Dăncilă este așteptată să facă un pas în spate și în care partidul este într-o fierbere totală.

Potrivit unor surse din conducerea partidului, Viorica Dăncilă nu mai este atît de sigură că vrea să accepte oferta de a demisiona, venită din partea lui Marcel Ciolacu. Ceea ce a dus la o nouă întâlnire a grupării Ciolacu-Stănescu marți, a doua după cea de luni.

Dăncilă s-a răzgândit! Nu mai vrea să demisioneze

Luni, Dăncilă a avut o întâlnire tete-a-tete cu Marcel Ciolacu la ea acasă. Potrivit unor surse, Ciolacu i-ar fi oferit în schimbul demisiei din fruntea PSD președinția organizației de femei a PSD și un loc eligibil la Senat la alegerile parlamentare de anul viitor, în circumscripția Teleorman. Ciolacu a avut luni și o întâlnire cu alți lideri ai PSD, printre care Paul Stănescu, Claudiu Manda.  


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ