Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea şi poveştile pescăreşti: "Am petrecut Paştele pescuind în Ocean. E o captură mare"

Thursday, 20 April 2017, 14:00 Sursă: REALITATEA.NET

Întrebat unde şi-a petrecut vacanţa de Paşte, Dragnea a răspuns ironic:

„La pescuit... Sigur că e mai important unde merg eu, dacă plec 2-3 zile, cred că este un subiect naţional”. „Am fost la pescuit, nu o să vă spun unde din două motive: cei care sunt susţinuţi financiar în mod serios să mă urmărească peste tot zi şi noapte cred că totuşi trebuie să muncească pentru acei bani. Şi în al doilea rând, ca să creez şi pentru cei cu care am fost la pescuit aceeaşi situaţie jenantă în care să meargă peste ei nu ştiu ce investiatori...nu o s-o fac. Dar probabil că astăzi sau mâine o să pun nişte poze, o să le fac publice”, a spus Dragnea, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă a prins ceva, liderul PSD a răspuns: „E o captură mare. Pescuitul în ocean este total diferit faţă de pescuitul la ştiucă”.

El a arătat că s-a fotografiat cu români pe aeroportul din Doha.

„Am făcut foarte multe poze în aeroport în Doha cu români care au venit să facem poze şi vom face în continuare oriunde o să merg. Nu am ştiut că este o infracţiune, deocamdată. Numai că chiar nu vreau, nu am făcut nicodată şi nu am să fac un mare eveniment dintr-o plecare a mea, că merg undeva în ţară sau în afara ţării. Când am fost întrebat, nu am ascuns. Dar de ce trebuie să fie asta un mare eveniment, chiar nu înţeleg”, a mai spus Dragnea.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ