Klaus Iohannis, ANUNȚ de ultimă oră despre PENSII

Monday, 20 January 2020, 12:36 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

"Este o chestiune care va fi analizată și discutată de Guvern, dar este dorința noastră comună să creștem pensiile", a declarat Klaus Iohannis. 

Pe de altă parte, șeful statului a spus că nu a discutat cu premierul Ludovic Orban cu privire la majoararea pensiilor, în contextul în care, duminică, Ludovic Orban a afirmat că nu e 100% sigur că  pensiile vor fi majorate, de la 1 septembrie, cu 40%.

Orban, întrebat dacă vor crește pensiile cu 40%, din septembrie: Nu e 100% asta​

De evoluția economică depinde și majorarea pensiilor, a afirmat Ludovic Orban, duminică, într-un interviu acordat HotNews. Întrebat dacă acestea vor crește cu 40% din septembrie, Orban a răspuns: "Nu e 100% asta."

"Banii sunt prevăzuți, dar totul depinde de cum evoluează economia, dacă reușim să asigurăm un trend economic solid, o crește eco consolidată, să relansăm investițiile să îmbunătățim colectarea", a completat el. 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-20 13:46:26
Iulia mihai

DACĂ . SUFICIENT .

2020-01-20 13:58:35
Dumitru dumitru

Un tramvai ,numit dorinta,s,a jucat.cu casa,nchisa,caruta asta nu.ita.guvern ,a.schimbat.macazul, de.la investire,aveti grija ,ca va paste ghinionul.

2020-01-20 15:08:57
Amalia

Propunere: când afișați un cupon de pensie specificați clar,câți ani a muncit cu contract de muncă persoana respectivă!!! Un Asemenea cupon denotă o pensie de urmaș, și de ce să nu recunoaștem că sunt multe femei care au asemenea pensii. Eu de exemplu,și multe altele,am pensie după 36 de ani munciți cu contract de munca. Specific,nu am nici un drept după soțul meu decedat,nici măcar nu am avut dreptul să optez pentru pensia mai mare !!!! Și încă ceva,am lucrat și sâmbetele, ba de foarte multe ori eram chemați, noi și copii nostrii, duminicile la munci agricole !!!!!

2020-01-20 15:12:47
Dat cu guvernul de pământ ,care stie să plăteasă doar dobânzi ,cât tim mai aveti timp ,vin PSD-istii cu moțiunea !

Vă e frică de popor .dle presedinte ?Stați linistit ca mămăliga nu expoldează !Că guvernul nu are bani ,nu il învățați cum se castiga banii ?Sau intrebati partenrii stategici ,ca avem destui.Daca mai imprumutai bani , scoateți poporul în stradă ,multinaționale care transferă 980 miliarde anual ,nu vă ajută decât cu dobândă ?Ca ii cstigă de la Costică,Mitică si Guvernul Orba,care doar se imprumută!

2020-01-20 16:04:52
Niță Marian

PSD poate creste pensiile cu 40% dar ăștia de la PNL sunt obișnuiți să le taie ei vor ca lumea să trăiască în sărăcie numai baronii gen Patriciu sunt susținuți de ei.

Alte articole din: Ultimele Stiri