Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ioan Mircea Pașcu, noi dezvăluiri despre listele de eurocandidați de la PSD

Wednesday, 27 March 2019, 16:40 Sursă: REALITATEA.NET

"Tineti un pariu cu mine?

Ca Aurelia Fedorca, primărița din Negresti (15.000 loc), va figura pe lista noilor membri ai cabinetului, la următoarea remaniere guvernamentală?", scrie Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

Ieri, Mircea Pașcu, pesedist cu vechi state, apropiat al lui Adrian Năstase, a "ratat" lista PSD de la alegrile europarlamentare 2019. Motiv pentru care a postat pe Facebook un text care pare să aibă un singur adresant: actualul șef suprem din Kiseleff.

Ioan Mircea Paşcu, vicepreşedinte al Parlamentului European, transmite un mesaj dur după stabilirea listei PSD pentru alegerile europarlamentare, listă pe care nu a mai fost inclus. Fără să menţioneze vreun nume, fostul ministru al Apărării din Guvernul Năstase pare să se refere la Liviu Dragnea.

"Trebuie fie sa ai un simt de conservare atrofiat, fie tendințe sinucigase, dacă atunci când și așa ai putini oameni apropiați, sa faci tot posibilul sa ți-i îndepărtezi și pe aceștia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat ca fiecare pasare pe limba ei piere!?", a scris Ioan Mircea Paşcu pe Facebook.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ