Începe nebunia în Parlament! PNL își asumă răspunderea, PSD depune moțiune de cenzură

Wednesday, 29 January 2020, 07:15 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

PSD are nevoie de 233 de voturi pentru a bloca revenirea la alegerea primarilor în două tururi și pentru da jos Guvernul Orban. PSD mai are nevoie de 5 voturi pentru ca moțiunea să treacă. Singura formațiune care a anunțat că sprijină demersul PSD este UDMR.

Potrivit deputatului PSD Valeriu Steriu, sunt și parlamentari neafiliați care ar putea susține moțiune, iar PSD poartă încă negocieri cu parlamentarii.

Ludovic Orban nu are emoții. Premierul consideră că moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va depune nu va fi votată, nici măcar toţi parlamentarii.

PSD are la dispoziție trei zile să depună moțiunea de cenzură.

Moțiunea de cenzură se prezintă în şedința comună a celor două Camere în cel mult 5 zile de la data depunerii.

Dezbaterea moțiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în şedința comună a celor două Camere.

 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-29 10:02:34
Paine si circ in Romanica

Nebunie pe dracu, lupta crancena pe ciolan, castiga cel care pacaleste mai multi mamaligari. Nebunie pentru ei ar fi introducerea unei legi simple care sa spuna intr-o propozitie: parlamentarii au drept doar la 2 mandate in viata!!! Sa vezi atunci bocete de jale, nenorocirea pe pamant ce se fac ei ca vor trebui sa munceasca.... 8 sau 10 ani bai plosnitelor bugetare pe viata sunt suficienti pentru demnitate publica apoi la munca putorilor ordinare ca plicuri nu mai vin. Dar cum neamul de mamaligari prosti stau cu gurile deschise cand vorbeste cineva cu ei, ce sa le ceri? Pe bune ca-ti vine instantaneu s-o pui de o ciordeala, pana se prind mamaligile... esti plecat de mult si prescris cu totul in Caraibe.

Alte articole din: Ultimele Stiri