Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Încă patru prefecți ”executați” de Orban

Friday, 06 December 2019, 21:30 Sursă: Realitatea.NET

”HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Caraș-Severin de către domnul Lupu Matei.

HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Ilfov de către domnul Niță Mihai-Sandu.

HOTĂRÂRE privind aplicarea mobilității pentru domnul Drăghiea Nicolae din funcția publică de prefect al județului Mehedinți în funcția publică de inspector guvernamental.

HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Caraș-Severin de către doamna Albu Florența – Maria.

HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Ilfov de către domnul Zamfir Daniel-Tudorel.

HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Mehedinți de către domnul Pavel Cristinel.

HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Suceava de către domnul Moldovan Gheorghe-Alexandru”, se arată în documentele adoptate de Guvern.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ