Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriela Firea a pus un incompatibil şef peste spitalele din Bucureşti

Thursday, 15 December 2016, 11:07 Sursă: REALITATEA.NET

Incompatibil pînă pe 23 decembrie 2018, Eduard Armeanu, fost director al Spitalului Judeţean Ilfov şi membru al PSD Ilfov, a fost numit de primarul Gabriela Firea ca director general interimar după ce fostul șef, Gabriel Botnariu, a participat la alegerile din 11 decembrie și a câştigat un loc în Senat din partea PSD, dezvăluie tolo.ro.

Fostul director al Spitalului Judeţean Ilfov Eduard Armeanu este director în Administraţia Spitalelor din 12 iulie 2016, când a fost numit prin "detaşare". Numirea a fost semnată în dreptul ştampilei de către Gabriel Bodnariu, directorul Administraţiei Spitalelor din Primărie. Armeanu, care face parte şi din conducerea PSD Ilfov, este asistent universitar la Facultatea de Medicină de la Universitatea Titu Maiorescu, unde este cadru didactic şi Florin Secureanu.

În martie martie 2015, cei doi au fost reclamaţi la Decanat de către studenţi şi cadre didactice că lipsesc de la cursuri. Conducerea Universităţii susţine că problemele cu absenţele celor doi s-au rezolvat, iar acum Armeanu şi-a luat concediu fără plată de la Universitate pentru că a ajuns director la Administraţia Spitalelor. Din 2009, Eduard Armeanu, medic de familie, a condus Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Ilfov, aflat din anul 2010 în subordinea Consiliului Judeţean Ilfov.

Citește continuarea pe tolo.ro.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ