Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea și-a pierdut firea. ”Ce dracu (...) Vorbiți cu Iohannis să dea un decret să mă împuște!”

Wednesday, 31 October 2018, 13:07 Sursă: REALITATEA.NET

Întrebat despre legea care va permite executarea la domiciliu a pedepselor cu închisoarea de până la cinci ani, Liviu Dragnea a avut o izbucnire fără precedent.

”Despre ce lege e vorba? Şi cu ce dracu mă ajută pe mine? Că m-am săturat de toate aceste minciuni. Am înţeles că mă acuză. În afară de mine mai sunt oameni în ţara asta? Şi pe ei îi întrebaţi?”, a izbucnit Liviu Dragnea, pe holul Parlamentului. 

”Dacă voi fi condamnat cu ce mă ajută pe mine? Dacă mă întrebați înseamnă că aveți ceva în cap”, a tunat Dragnea spre reporterul care îi adresase întrebarea.

”Ah, cei care sunt în funcţii publice pot fi distruşi? Totuşi sunt om şi îmi ajunge să răspund la aceste prostii. Vorbiţi cu haştag şi cu Iohannis să dea un decret să mă împuşte mâine.”, a spus Dragnea. 

”Aţi ajuns oameni tineri să susţineţi securiştii, abuzurile. Cu ce dracu să mă avantajeze, că mi-au distrus viaţa ani de zile, că am fost fără probă la referendum acuzat şi în al doilea dosar. Asta e marea corupție în România. De câteva luni de zile, DNA se ocupă numai de asta. Încă am dreptul să critic aceste decizii. Dar despre deciziile instanțelor pe care CEDO le-a făcut harcea-parcea vorbiți? Vă dă voie de la Realitatea să vorbiți despre asta?”, a spus Dragnea, într-un nou atac la adresa postului nostru de televiziune. 

Vezi mai jos, în VIDEO, declarațiile președintelui PSD!

 

 

 

 

.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ