Dragnea, atac în rafale la contracandidați. În cătare au fost luați Iohannis, Ponta și Cioloș

Sunday, 10 March 2019, 14:24 Sursă: REALITATEA.NET

Liviu Dragnea s-a dezlănțuit! Balul a început ieri, la Slobozia, unde principalul personaj negativ a fost Iohannis. Astăzi, petrecera a continuat la Călărași, cu acuzații și invective plus amenințări la adresa lui Victor Ponta și Dacian Cioloș.

Adaugă părerea ta

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că Pro România este un partid ”de securiști și de masoni” și în curând va face publice numele. De asemenea, Dragnea l-a întrebat pe Dacian Cioloș ce legătură are cu șefii de servicii din străinătate.

”Oameni buni, acum sunt niște partide care sunt în viața politică: PSD, PNL, USR-PLUS, Pro România, ALDE, PMP, UDMR. A spus cineva că suntem atacați și de un partid de stânga. PRo România nu este partid de stânga. Este un partid de securiști, un partid construit în laborator, un partid care de la bun început au furat. Acolo este un partid plin de securiști și de masoni. O să facem și publice aceste nume.

La USR-PLUS. Îl întreb pe domnul Julien Dacian Cioloș dacă are legătură cu vreun serviciu secret din străinătate sau cu vreun șef al unui serviciu secret?

Întreb și eu, că văd că SRI și Eduard Hellvig îl bagă în față de Rareș Bogdan. Îl întreb și eu pe domnul Rareș Bogdan: ați făcut concedii cu Eduard Hellvig? Nu că ar fi rău, dar măcar să știm legăturile.

Am văzut la PNL faptul să s-au pus pe listă cu o anumită doamnă procuror. Asta înseamnă că au colaborat cei de la PNL cu aceea structură de Parchet? Este pentru prima dată când se întâmplă asta.”, a spus Liviu Dragnea.