Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea anunţă schimbarea programului de guvernare: Va conţine câteva modificări

Wednesday, 21 June 2017, 17:30 Sursă: REALITATEA.NET

"Programul de guvernare va conţine câteva modificări pentru flexibilizare pentru că este vorba de o serie de întârzieri care au şi generat evenimentul de astăzi, acţiunea de astăzi şi, de asemenea, ultima săptămână o luăm în calcul. Am discutat deja cu colegii de zilele trecute, se lucrează la acest modificări. Facem aceste modificări pentru a ajunge la aceleaşi obiective, schimbăm poate doar câteva maşinuţe", le-a precizat Dragnea jurnaliştilor.

Întrebat dacă sunt modificări de substanţă în privinţa salariilor, pensiilor, Dragnea a răspuns: "Nu, am spus doar că va fi flexibilizat pentru a fi recuperate întârzierile. Obiectivele rămân aceleaşi".

Dragnea şi-a exprimat speranţa ca preşedintele Iohannis să promulge legea salarizării.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a spus, întrebat cum explică ambasadelor ce se întâmplă, că a transmis partenerilor că ţara va rămâne stabilă.

"Am trimis imediat după decizia CEx-ului de miercuri la partenerii noştri care este situaţia şi că ţara va rămâne stabilă, iar moţiunea de astăzi nu trebuie explicată, e foarte simplă", a menţionat Dragnea.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ