Dragnea anunță legea anti#rezist

Tuesday, 13 March 2018, 14:23 Sursă: REALITATEA.NET

Liviu Dragnea vrea să le închidă gura contestatarilor cu o lege specială. Invitat la un post de televiziune, şeful PSD a declarat că „trebuie să facem o lege care să nu le mai permită celor ca Monica Macovei să defăimeze statul român”. Replica Monicăi Macovei: mă bucur că Dragnea are insomnii din cauza mea. 

Adaugă părerea ta

,,Am vorbit cu mai mulți colegi și am convenit să lucrăm la o lege care să dea posibilitatea statului român, țării, să sancționeze aceste lucruri(...)Oameni precum Monica Macovei și alți europarlamentari, care mint, care defăimează propria țară, aduc foarte multe deservicii. Noi din cauza asta pierdem suveranitate, demnitate, respect(...)Trebuie să facem o lege care să dea dreptul statului roman sa corecteze aceste lucruri. Nu stiu acum cum, dar în alte țări presupun că exista 4,36

Răspunsul Monicăi Macovei a venit prompt, pe contul personal de Facebook. 

,,Voi continua să spun adevărul: “statul paralel” este grupul de crimă organizată PSD&ALDE condus chiar de Dragnea și Tăriceanu, aceasta este “caracatița care a sugrumat România”.
Legea „anti-defăimare” inventată de Dragnea nu va fi doar împotriva mea, ci a tuturor celor care nu aplaudă și nu se înclină în fața infractorilor din politică, așa cum a fost ovaționat Dragnea la ultimul Congres al partidului'' scrie Monica Macovei.