Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea: Am dat semnale sa fiu audiat de Comisia SRI. La niciun porc taiat de mine nu a fost Kovesi

Wednesday, 27 December 2017, 20:56 Sursă: REALITATEA.NET

"Eu vreau sa merg la Comisia SRI si tot astept de la domnul Manda sa ma invite. Tot i-am dat semnale", a spus Dragnea, miercuri seara, la un post  TV.

Intrebat de moderator ce fel de semnale a dat, daca e nevoie de semnale pentru a fi audiat de Comisia SRI si ce informatii are, Dragnea a raspuns: "Da, public. Poate nu-mi dau seama ca sunt de importante, dar daca ma intreaba s-ar putea sa detin informatii de care nici macar eu nu sunt constient ca sunt importante".

La intrebarea moderatorului daca ar da detalii Comisiei SRI si despre episodul taiatului porcului de la sediul SRI T14, la care ar fi participat cu Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, Dragnea a raspuns: "Eu nu am taiat porc la SRI".

"Eu am mai taiat, si acum cateva zile am participat la chestiunea asta, civila, ca fac asa in fiecare an. (...) La niciun porc taiat de mine nu a fost doamna Kovesi", a adaugat liderul PSD.

Intrebat daca a fost, insa, la un astfel de eveniment cu Kovesi si Coldea, Dragnea a raspuns printr-o intrebare: "Sunteti Comisia SRI?".

Chestionat daca numai Comisiei SRI va spune lucrurile acestea, liderul PSD a raspuns: "Prima data".

Sursa


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ