Dragnea a refuzat să taie o panglică în culorile steagului secuiesc, la inaugurarea DJ 174A

Thursday, 11 September 2014, 23:39 Sursă: REALITATEA.NET

"Este singura panglică pe care am recunoscut-o şi pe care o recunosc, este tricolorul românesc. Sunt membru al Guvernului României, am venit aici să inaugurez o investiţie publică pe teritoriul României şi am tăiat panglica ce se taie oriunde în această ţară, şi la Teleorman tăiem aceeaşi panglică, şi la Cluj, şi oriunde, am tăiat-o cu drag şi o ţin la piept", a spus Liviu Dragnea, scrie Mediafax.ro.

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, la sugestia căruia a fost amplasată, pentru inaugurarea drumului, şi o panglică în culorile steagului secuiesc, a susţinut că nu este supărat din cauza refuzului vicepremierului.

"Eu cred că trebuie să intrăm în normalitate şi fiecare taie atâtea panglici câte doreşte, pentru că ăsta este obiceiul la noi şi omul unde merge se ţine de obiceiuri, dar cine nu, o să vedem, eu nu mă supăr în niciun fel. Cred că de acum încolo nimeni nu trebuie să se supere dacă vom tăia şi aici şi în alte părţi ale judeţului două panglici, pentru că trăim împreună şi trebuie să convieţuim în pace şi să dezvoltăm împreună acest judeţ, aşadar eu cred că data viitoare o să taie panglica", a spus Borboly Csaba.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ