Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Decizie bombă! Șeful "câmpului tactic din justiție", ar putea rămâne fără titlul de doctor

Friday, 01 March 2019, 10:27 Sursă: REALITATEA.NET

"Informaţie exclusivă: CNATDCU a decis ieri, în ședința de plen a Consiliului General, retragerea titlului de doctor a fostului generalul SRI Dumitru Dumbravă aka "câmpul tactic din justiție", despre care am scris în exclusivitate pe PressOne că a plagiat în teza de doctorat.

"Se confirmă existența plagiatului înscrisă în sesizare și se propune retragerea titlului de doctor acordat domnului Dumitru Dumbravă", se spune în decizia care a fost votată, cu o singură abținere motivată de un posibil conflict de interese; altfel ar fi fost unanimitate.

La circa o lună după ce am devoalat faptul că Dumitru Dumbravă a plagiat, acesta a plecat prin demisie din SRI, fiind trecut în rezervă conform procedurilor. Sursele mele mi-au declarat a acea vreme că plagiatul a fost cel care a generat demisia acestuia.

În interviul pe care care i l-am luat rectorului Adrian Ivan, acum un an, îl întrebam dacă SRI se va îndrepta împotriva celor care au fost angajații serviciului si care au plagiat pentru a recupera de la ei banii plătiți ca spor doctoral. Mi-a spus că asta va ține de Serviciul Juridic, cel pe care Dumbravă l-a condus ani de zile", își încheie postarea Emilia Șercan.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ