Decăderea lui Liviu Dragnea. Acum un an era în Maldive. Acum este la Rahova

Sunday, 12 January 2020, 10:01 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

În urmă cu un an, era într-un concediu luxos în Maldive, acum este într-o celulă de la Rahova. Vorbim despre fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-12 10:58:48
Mai aveti doctrine,psd-isti,că oamenii vă cam lasă ?

Dl Dragnea a dorit, pe plan intern ,scoaterea serviciilor din justiție si din viata publică si ,pe plan extern ,scanunul nostru la UE sa fie alinat cu al Letoniei.Să îțeleg ca se impune revenirea la servicii si la subordonare,ca sa iese bine ?Iesiti dle Ciolacu,dacă vă ajuta dl Tudose si spuneti incotră ?

2020-01-12 11:41:40
cozma ioan

detinut politic la ordinul licuriciului, are timp imbecilul sa reflecteze la meremeleala care l-a caracterizat cat a fost pe cai mari !a jucat la 2 capete , nevrand sa deranjeze statul mafiot a lui basinescu, la care a pus si el umarul ca reprezentant a lui ponta cand a fitilit cu chifu ca basinescu sa mai stea la cotroceni ca impostor 2 ani, subminand parlamentul prin incalcarea artv 3 din hot parl nr 34/2012 . in complot cu zegrean, ponta , antonescu, zgonea, hasoti, coldea, cojocarita ....... si temandu-se sa dea legea raspunderii judecatorilor , prevazuta de constitutie la art 52 al3 , de 16 ani , dar intalnind opozitia furibunda a acestei categorii privilegiate !poate iese mai intelept si stie cum se face dreptate pana la capat si inlaturarea inechitatilor istorice din pensii si salarii, lozinci pe care le rumega zilnic la tvuri !

2020-01-12 11:52:10
In lupta dreaptă cad vitejii și devin eroi cei care trisează

Dl Cosma,vă pronunțat cu păcat,dl Dragnea n-a avut puterea absolută,primii ministrii au jucat ca împletirea ciorapului,un ochi pe fată ,unul pe dos,stafful de partid a fost slab si propaganda deficitară.Dacă vorba poezii„Pe când trăgeam noi tot in gol/Ei tot in carne vie”/.Oricum rămâne ca un simbol al suveranitâții din afara si din năuntrul.Cu cine voiați sa cucereasca puterea ?Cu Tudorel Toader sau cu dl Tăriceanu ?Ca ceilati actuali nu contau cum nu contează.Arghezi scria :„O,te iubesc ,frumoasa mea albină/Că sarcina chemării te-a ucis”

2020-01-12 14:23:10
Ciprian

Si rahova e stațiune e ratiune negativul la maldive, probabil el capo va deveni el santo

2020-01-12 19:08:55
Radu Teodor

Penitenciarul Rahova este stațiune de lux în sistemul penitenciar autohton.

Alte articole din: Ultimele Stiri