Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dacian Cioloș a explicat de ce l-a nominalizat pe Vasile Dâncu la Ministerul Dezvoltării

Sunday, 15 November 2015, 14:51 Sursă: REALITATEA.NET

”Este fost membru al PSD, dar l-am ales pentru vizuinea pe care o are in admistrația publică vreau sa venim cu imbunătățirea administrației  publice, el stie bine societata roamneasca, eu cred ca va avea un punct de vedere”, a spus Cioloș, intrebat de ce l-a propus pe Vasile Dâncu.

Premierul desemnat a mai declarat că nu a avut o întâlnire cu Victor Ponta, până acum, ci doar un schimb de mesaje.

Anterior, Cioloș a enumerat criterile pe baza cărora și-a nominalizat miniștrii:

”Sunt în măsură să vă prezint lista membrilor Guvernului pe care o s-o propun Parlamentului. Am urmărit să aleg oameni cu competenţă, experienţă, pe domeniul pe care o să-l conducă, oameni care vin din domeniul privat, din societatea civilă, cu viziune şi idei. Am urmărit să avem şi un echilibru de genuri. Este unul din rarele Guverne care au o treime femei”. 

Despre ordonanţa care prevede creşterea salariilor pentru bugetari, Cioloș a spus:

În măsura în care construcţia bugetului o va permite, vreau să merg cu acele măsuri ale Parlamentului. Despre discuţia avută cu preşedintele Klaus Iohannis Nu văd cum să fi anunţat şi desemnat Bruxelles. Am avut cu preşedintele discuţii legate de implicarea mea într-un proiect guvernamental. Am discutat despre acest lucru cu o zi sau două înainte de a face propunerea.


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ