Cum răspunde Dăncilă acuzațiilor că a fost convinsă de Iohannis să candideze la prezidențiale

Thursday, 05 December 2019, 21:24 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Viorica Dăncilă i-a dat replica lui Paul Stănescu, joi seara, la un post național de televiziune. Ea a spus că nu a făcut blat cu Iohannis, așa cum acuză Stănescu.

Fosta șefă a PSD a precizat că dezvăluirile făcute de Stănescu nu au ”nici cel mai mic sâmbure de adevăr”.

”Nu știu de ce Paul Stănescu recurge la această interpretare. Toată lumea a văzut cum l-am înfruntat pe președinte, și înainte de campanie, și în timpul ei. Am preluat partidul într-un moment dificil. Dacă rămâneam cu o conducere interimară, intram în campanie mult mai slăbiți. Mulți nu ne dădeau șansa nici să intrăm în turul doi. Avem datoria să luptăm așa cum am promis pentru românii care au crezut în noi. E nevoie de reconstrucția partidului, eu vreau să pun umărul.

Principalul nostru adversar trebuie să fie guvernarea liberală. E o declarație pe care nu o înțeleg și care nu are nici cel mai mic sâmbure de adevăr. Nu am avut discuție cu el despre candidatura la prezidențiale, ci despre Congres.

Paul Stănescu a fost singurul care s-a opus în CEX împotriva candidaturii mele la prezidențiale. El s-a opus în permanență. Și atunci când am spus că trebuie să rămânem la guvernare, el a spus că trebuie să ieșim.

Un președinte nu face blat cu un premier când îl jignește sau când îl dă jos de la guvernare”, a declarat Viorica Dăncilă.

Președintele Klaus Iohannis a negat joi informațiile că el ar fi convins-o pe Viorica Dăncilă să candideze la alegerile prezidențiale, deși șefa PSD le promisese liderilor partidului că nu va face acest lucru. Cel care a afirmat că Dăncilă a decis să candideze după o discuție față în față cu Iohannis a fost secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu.

Klaus Iohannis, declarații la Cotroceni: ”PSD-ul a convins-o pe doamna Dăncilă să candideze, nu eu”

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-06 06:06:34
Vai de noi,vai de noi,ce s-o mai alge din PSD,condus de cei care ..Care ce ?

Afirmația dezolantă :„Avem datoria să luptăm așa cum am promis pentru românii care au crezut în noi. E nevoie de reconstrucția partidului, eu vreau să pun umărul.”Dar doar cine crede in trădare , mai crede în voi.Cine l-a trădat pe Dragnea ?Dar de ce compactati cu USR sî introduceti tortura in puscării ?Si de ce nu negati ca drepturile omului sunt o himeră?Ce ati făcut in ani ,se strică într-o săptămână” Desfiintati si SIIM si asigurati sprijinul justiției pentru lupa politica cu abuzuri demna de secolul doi in.Hr ?Apropo,ce ce,PSD,nu reincadrați pe Codrușa ?

2019-12-06 09:53:45
johnneil

Foarte posibil! Asteia incepuse sa ii placa sa fie mare sef de trib. Saraca!

Alte articole din: Ultimele Stiri