Cui îi sunt social-democrații datori! Omul din spatele campaniei prezidențiale a PSD are de recuperat 5,9 milioane de euro

Friday, 06 December 2019, 00:15 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

O sumă de 5,9 milioane de euro din totalul de 15 milioane (cât se bănuiește că ar fi întreaga datorie a PSD) este datorată unei firme deţinută de fostul consilier al Vioricăi Dăncilă la guvern și totodată fost șef al echipei de consultanți a partidului pe durata campaniei prezidențiale, declară surse din formațiunea politică în presă.

Firma la care se face referire ar fi controlată de Anton Pisaroglu, un fost șef de securitate și consilier la firmele lui Frank Timiș și Dragoș Dobrescu, care (la un moment dat) a intrat în consultanță politică.

Tot Anton Pisaroglu ar fi devenit şi partener al unui consultant politic ce derulează proiecte în Rusia, Marshall Comins. De asemenea, ar fi partener şi cu fondatorul și fostul CEO al firmei americane de apărare Circinus Defense LLC, Alan Blaine Stone.

Este dezastru pe linie la PSD, după alegeri. Viorica Dăncilă nu numai că a pierdut fotoliul de la Cotroceni, dar a reuşit şi o performanţă uluitoare în ceea ce priveşte bugetul partidului: a lăsat în visterie o datorie de aproximativ 15 milioane de euro.

Viorica Dăncilă a spus că toate cheltuielile au justificare: “Cred că se va face o inventariere a datoriilor și cred că nu este nimic care să ridice semne de întrebare. Nu am de unde să știu situația exactă, dar eu sunt convinsă că se va face justificarea tuturor cheltuielilor din această campanie cu toate documentele necesare”.

Și Marcel Ciolacu, preşedintele interimat al PSD, a garantat că vor fi achitate restanțele : “De fiecare dată după o campanie electorală există datorii la partid. Partidul îşi va onora toate datoriile. Cuantumul îl veţi vedea când documentele se vor depune la AEP”.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri