Ciolacu, atac fără precedent la Iohannis: ”Golăneală” e să ajungi să guvernezi o țară fără să stăpânești lucruri de bază”

Wednesday, 11 December 2019, 15:31 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, îl critică pe Klaus Iohannis pentru că a numit demersul social-democraților împotriva ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, drept un "act golănesc".

Ciolacu se dezlănțuie pe Facebook la adresa șefului statului și a Guvernului Orban, afirmând că nu știu să guverneze țara.

„Dreptul legal, democratic și constituțional al PSD de a depune moțiune simplă împotriva lui Cîțu a fost calificat drept ”golănesc”.

Hai să vă spun eu ce cred că e ”golănesc”, pentru că tocmai am citit proiectul pe care Guvernul l-a trimis Parlamentui privind abilitarea de a emite ordonanțe simple pe perioada vacanței parlamentare.

”Golănesc” este când Orban trimite legi în Parlament fără să țină cont de avizul Consiliului Legislativ. PNL și guvernul lor de incompetenți ar fi aflat că nu poți să modifici prin Lege de abilitare prevederi organice din legi. Apropos, Orban, vezi că lipsa avizului de la Consiliul Legislativ e motiv clar de neconstituționalitate!

”Golănesc” mai este când Guvernul cere Parlamentului să poată da ordonanțe pe domenii generice, deși legea te obligă să spui clar ce vrei să faci.

În sfârșit, ”Golăneală” este să ajungi să guvernezi o țară fără să stăpânești lucruri de bază și proceduri elementare în relația cu Parlamentul.

Sau ești doar un amator. Și te cheamă Ludovic Orban!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-12 08:13:45
un roman

psd = o gasca de golani.

Alte articole din: Ultimele Stiri