Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Carmen Dan, ieșire nervoasă în Parlament! Fostul ministru și liderul deputaților PNL, replici dure

Wednesday, 19 February 2020, 15:55 Sursă: Realitatea.NET

Scandalul a început după ce ministrul Muncii a refuzat să răspundă cu DA sau NU la întrebările legate de creșterea punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie. Violeta Alexandru nu a vrut să spună DA sau NU, rezumându-se la: „Voi respecta legea”.

PSD-iștii i-au atras atenția că Parlamentul a adoptat legea dublării alocațiilor și PNL nu a respectat legea, ci a dat OUG prin care a amânat intrarea ei în vigoare. În discuție a intervenit Florin Roman, liderul deputaților PNL.

În acest context, Carmen Dan a început să vocifereze fără microfon și Florin Roman i-a dat o replică tăioasă, conform presei aflată la fața locului.

„Dle Roman, aveți o problemă? Duceți-vă și controlați-vă!”, i-a strigat Carmen Dan. „Da, am o problemă când vă văd pe dumneavoastră și pe Sindile”, a zis Roman. „Să va fi rușine!”, a replicat Carmen Dan.

„Dvs să vă fie rușine, sunteți singurul ministru care a dat ordin să fie bătuți românii”, a continuat Florin Roman.

Deputatul a spus că Dan i-a arat un semn cu degetul la cap, gest care semnifică o acuzație de boala mintală. „O sa ajungeți lângă Dragnea”, i-a mai strigat Roman lui Dan.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-19 16:04:36
Marius

Aoleu, săriți națiune, s-a trezit proasta din somn! Ce dracu te bagi in seama, precum chilotii-n cur, nulitate absoluta?

2020-02-19 17:40:47
Amalia

Asta este un specimen tipic PSD- se bazează în special pe jigniri,gură mare,mult tupeu și inteligență cât mai redusă !!!!

2020-02-19 21:16:29
Paine si circ in Romanica

Ce le mai place sa o suga burghez PNL-istii astia cand sunt si ei pe la butoane, ameninta, se umfla precum curcanii in rut, pai daca era ceva ilegal la 10 august nu cred ca exista placere mai mare pe Pamantul PNL decat sa bage rapid la zdup un PSD-ist, nici dupa celebra desecretizare nu au gasit nimic, ba mai mult USR s-a retras din aceste afirmatii lasand PNL sa se umple de procese de calomnie. Nu mai tine vrajeala, PNL a pus la conducere un cersetor de spagi de la diversi afaceristi, un borhot unguresc consumator de tuica de pufoaica care are venituri de boschetar si trai de milionar, nici macar pantofii din picioare nu si-i poate justifica financiar, dar este de inteles asta din moment ce seful statului a cumparat 7 case din MEDITATII.

Alte articole din: POLITICĂ