Bombă în PSD! Se ia în calcul excluderea Vioricăi Dăncilă din partid?

Thursday, 05 December 2019, 23:41 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Actuala ecipă de conducere a PSD ar lua în calcul excluderea fostului președinte Viorica Dăncilă din partid. Aceasta apelează la înţelepciunea PSD-iştilor și speră să nu se ajungă la măsuri extreme.

Viorica Dăncilă - fostul preşedinte al PSD a vorbit despre o posibilitate pe care ar analiza-o unii dintre colegii ei de partid şi anume excluderea din formaţiunea social-democrată. Dăncilă nu se teme că va avea soarta lui Mircea Geoană sau Victor Ponta, dar spune că nu exclude această variantă.

“Nu ar fi exclus. Acest lucru a devenit o obișnuință și mă aștept la orice. Nu știu ce voi face, sper să nu se ajungă la acest lucru. Sper să existe mai multă înțelepciune. De fiecare dată am dat afară și ce am câștigat? Eu sper să nu se ajungă la această situație”, a declarat Viorica Dăncilă la un post național de televiziune.

Fostul premier spune că înţelege faptul că a trebuit să facă un pas în spate imediat după alegeri şi să demisioneze din funcţia de preşedinte al PSD, însă acum este cazul să meargă toată lumea mai departe.

“Dacă se consideră că nu e nevoie să fiu președinte la femei, asta e. Nu o să fac din acest lucru un capăt de țară. Mi se pare un gest anormal ce a făcut domnul Stănescu. Am înțeles, la o zi după alegeri a trebuit să îmi dau demisia, dar acum, după două săptămâni, să continuăm”, a mai spus Viorica Dăncilă.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-06 05:50:34
Ce e tortura publică ?Intrebati PSD si aflați de ce au cedat la cerinta Consiliului Europei

Ar fi cea mai bună solutie,ca de trimis in judecată nu e cazul,că dna nu a stiut ce face niciodată,si de aceea nu a stiut să explice ce a făcut.Poate trădare fată de Dragnea sa o coste ?De ce vedeti,nu vă minunati ?A venit un guvern care a desființat recusul compensatoriu ,desi Consiliul Europei a statuat ca puscăriile la noi sunt case de tortură.Si USR si PNL jubilează pentru ca tortura e politică de drepta extremistă si a fost reântronată.Bravo PSD ”.

2019-12-06 06:46:12
Inchisorile la NOI sint ''case de totrtura'' ...

... spune un ciordel imbecil !??? Papusilor, animalele din puscarii nu au ajuns acolo din cauza ca au stranutat in biserica ! Au violat, abuzat, tilharit, terorizat, omorit OAMENI NEVINOVATI si daca VOI vreti sa le platiti sejururi in tenerife (pentru ca rudele voastre sint deja inchise pentru infractiuni) atunci sinteti liberi sa o faceti ! Dar dupa ce vor executa pedeapsa !!! Ce se poate face, este sa se DUBLEZE PEDEPSELE, asa cum sint in strainatate, si apoi vom mai vedea cine isi doreste sa ajunga la inchisoare, si vor zice mersi pentru o saptamina in minus. Probabil tot ciordeii rosii ..

2019-12-06 07:57:22
Nu face nimic

Raman destule cantarete în corul bocitoarelor Psd

2019-12-06 09:50:53
johnneil

Aaooleeoooo! Si cine va fi apoi prima femeie, sotie si mama din tara? Toata lumea are dusmanie pe ea. Chiar si aia de o limgea pe toate partile.

2019-12-06 10:27:57
Inlociuți tortura cu idei de pe internet sau cu exorcizarea

Dl `Inchisorile de la noi,nu o spun eu o spune „Comisia pentru Prevenirea Torturii, a Tratamentelor inumane şi degradante şi a Pedepselor (CPT) a Consiliului Europei.”Nu mai credeti nici in Europa,vedeti ca daca află presedintele meu..Si acum pe fond,societatea nu e formată din oameni crescuti de USR,care sa vadă in adversari criminali,care trebuie lichidati cu toporul sau tortura .Obiectiv si necesar societatea se apăra cu mijloacele puse la dispozitie de oameni cu cap,nu se răzbună ca Vasile al lui Dumitrăchioiei,adică nuare in scop de răsbunare su mânati de ura,ca atunci ar fi simplu ,s-ar cheme un călug[r și ar face exorcizarea,ca a intrat dracul in noi.

2019-12-06 10:59:29
Paine si circ in Romanica

Daca o da afara PSD o ia PNL imediat, credeti ca daca l-au pus pe Santa Klaus in frunte ca are fata comerciala sunt mai breji decat PSD-ii? Nu ati fost pe la sedinte prin organizatiile PNL....muriti de ras si dupa ce constientizati va apuca plansul.

Alte articole din: Ultimele Stiri