Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Barna acuză PSD, UDMR și deputații minorităților că au blocat proiectul USR privind alegerea primarilor în două tururi

Monday, 02 December 2019, 19:03 Sursă: Realitatea.NET

"Astăzi, PSD, UDMR și reprezentantii minoritatilor s-au opus in Biroul Permanent din Camera Deputatilor introducerii proiectului USR privind revenirea la alegeri locale in doua tururi pe ordinea de zi la vot. Nu prin tertirpuri ieftine asiguram guvernari locale competente si cu fata spre oameni", a declarat Dan Barna, luni seara.

Liderul USR spune ca "timpul pentru a rezolva problema este din ce în ce mai scurt", iar "alegerea primarilor în două tururi este o condiție esențială pentru a întări democrația".

Barna a facut "apel la toate partidele parlamentare să arate că nu se tem de propriii alegători" și să voteze revenirea la alegerile locale în două tururi.

"Dezastrul curent din administratia Bucurestiului ne e martor cu privire la ce poate produce actualul sistem. Dragi colegi de la celelalte partide, de ce va e frica de vot? Doar votul va ofera legitimate. Nimic altceva", a mai spus președintele USR.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-02 19:05:59
Ciordeilor le este frica de realitate si corectitudine !!!

Vor sa conduca Dictatorial prin minoritate ...

2019-12-02 20:37:57
Paine si circ in Romanica

Asta cu 2 tururi este patentul gunoiului Basescu din vremea cand nu reusea cu PDL sa faca scor in alegeri, trimitea combinatorii in cele 2 saptamani sa mituiasca, sa santajeze,sa cumpere diversi lideri locali pentru voturi. Acum doreste revenirea la vechile metehne infractionale. Un pas inainte doi inapoi.

Alte articole din: POLITICĂ