Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Audierile în Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 continuă! Următorul pe listă: George Maior

Monday, 22 May 2017, 15:07 Sursă: REALITATEA.NET

"Vom invita pe toată lumea la această comisie, dar, desigur, după o anumită logică. (...) Domnul Maior va fi citat la această comisie, vom trimite această invitație către domnul Maior, pentru că este un pic mai complicat ca domnia sa să ajungă în țară. Dar vom face acest lucru și vă confirm lucrul acesta", a declarat Fifor, la finalul unei ședințe a comisiei, în care au fost audiați jurnalistul Dan Andronic și reprezentanți ai fostei conduceri a Autorității Electorale Permanente, scrie Agerpres.

Potrivit lui Fifor, "oamenii sunt deschiși", vin și prezintă în fața comisiei informații importante.

"Este o comisie cât se poate de serioasă, care încearcă să își atingă obiectivele aprobate prin hotărârea de înființare. Astăzi l-am avut ca prim invitat pe domnul Andronic, a fost o discuție de aproape două ore, o discuție, cred eu, mai mult decât interesantă, dar, desigur, nu ne vom pronunța pe aceste detalii pe care dl Andronic le-a oferit comisiei", a afirmat Mihai Fifor.

El a adăugat că este foarte posibil să mai existe o întâlnire cu Dan Andronic, pentru că "sunt încă foarte multe nelămuriri legate de mărturiile" acestuia.

El a mai menționat că miercuri parlamentarii vor decide lista persoanelor care vor fi audiate săptămâna viitoare.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ