Antonescu: Ipoteza demisiei a fost invocată de Câmpeanu, eu i-am zis că ar fi varianta cea mai bună

Thursday, 20 February 2014, 20:25, Sursă: Mediafax

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că a avut o întrevedere cu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, în care aceasta a vehiculat ipoteza demisiei din funcţie, iar replica sa a fost că poate este cea mai bună variantă, dar nu i-a comunicat decizia finală.

Adaugă părerea ta

Antonescu a precizat, într-o intervenţie la B1 Tv, că a avut o întâlnire cu Mariana Câmpeanu la solicitarea acesteia.

"M-a întrebat în această situaţie ce să facă, e o situaţie complicată şi în plan uman, este un om aflat în dificultate, sigur că e o discuţie întreagă de natură birocratică asupra formelor. Realitatea este că în familia domniei există o dramă, soţul este foarte bolnav, nu ştiu dacă este invaliditate de gradul I sau ce grad e acolo, dar este foarte bolnav. În orice caz, un om sub apăsarea extraordinară şi a campaniei de presă şi aşa mai departe şi în discuţiile pe care le-am avut domnia sa a vehiculat ipoteza demisiei. Eu i-am spus foarte sincer că din punctul meu de vedere poate că această variantă ar fi cea mai bună, o conferinţă de presă în care să prezinte încă o dată varianta domniei sale asupra faptelor, să spună toate lucrurile pe care în două rânduri la acest minister le-a făcut şi să demisioneze", a declarat preşedintele PNL.

El a precizat că nu i-a cerut public demisia, ci a fost o discuţie privată şi i-a transmis ministrului Muncii opinia sa.

"A rămas să-mi comunice ce decizie ia (...) A rămas că vorbeşte şi cu primul ministru, cum e normal, şi nu am mai primit niciun semnal de la domnia sa de atunci", a afirmat Antonescu.

Alte articole din: Ultimele Stiri