Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Andronescu, despre Congresul PSD: Ar fi păgubos şi pentru Dragnea să îi elimine pe cei incomozi

Saturday, 03 March 2018, 21:56 Sursă: REALITATEA.NET

Ecaterina Andronescu a punctat că ar fi trist ca oameni care au au ceva de spus să nu îşi mai găsescă locul în conducerea PSD. Ar fi chiar impardonabil: 

"Ştiţi, până la urma de ce organizam Congres, la asta trebuie să răspundem luni. Trebuie sa venim cu un proiect de ţară, ce vrea PSD de la această ţară. Mandatele conducerii partidelor sunt de 4 ani de zile, atât pentru preşedinte, vicepreşedinte, secretar general. Secretarul general nu e ales de congres. Ca urmare, pentru preşedinte şi vicepreşedinte, ori alegem toate funcţiile ori alegem cand se termină aceste mandate. Nu ştiu ce vom face, asta e opinia mea. Ar fi păgubos pentru domnul Dragnea sa ii elimine pe cei care au puncte de vedere diferite. Chiar daca nu avem aceaşi opinie, putem gasi  solutii şi mai benficii pentru ei care ne-am angaja sa guvernam. Ar fi trist ca oamenii care au ceva de spus sa nu isi mai gasesca locul. Ar fi impardonabil, in opinia mea", a spus aceasta. 

Pe de altă parte, Andronescu a refuzat să spună dacă va candida pentru vreo funcţie la Congres. Un răspuns clar va avea luni:

"Eu nu as vrea sa fac referire la ce voi face eu la Congres, decat dupa sedinta CexN. Ştiti, am o cariera in spate, si nu vreau sa ma abat de la principii, in functii de principii, merg mai departe sau nu. Raspunsul meu ar fi tranşant daca as sti ce discutam, la Congres. Cum sa va anunt eu ce fac, daca luni aflam ca nu se fac alegeri pentru funcţii". 

Aceasta a mai precizat că a preferat să se retragă din cursa pentru premier, întrucât Dăncilă este mai compatibilă cu Dragnea: 

"Cand am vazut că în cursă au rămas doamna Dăncilă si subsemnata, am zis sa fie cineva cu care sa fie mai compatibil cu domnul Dragnea. Şi atunci m-am gandit ca doamna Dancila este mai potrivită cu domnul Dragnea". 

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ