Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O mai ştii pe XENA, Prinţesa Războinică? Uite cum arată ACUM la 45 de ani

Thursday, 30 January 2014, 19:28 Sursă: Mediafax

Lawless, în vârstă de 45 de ani şi mamă a trei copii, s-a născut în Noua Zeelandă şi a devenit celebră mulţumită excentricei şi frumoasei luptătoare Xena, personaj pe care l-a interpretat timp de şase ani în seria de succes cu acelaşi nume, scrie Dailymail.co.uk. 

Cu părul vopsit într-un negru puternic şi cu pielea bronzată pentru rol, actriţa a trebuit să menţină un regim chinuitor de fitness pentru a intra în pielea curajoasei eroine.

Rolul a transformat-o pe Lawless şi în ţinta unor zvonuri legate de orientarea ei sexuală, pe baza relaţiilor ambigue dintre Xena şi ajutorul ei, blonda Gabrielle. Reputaţia aceasta a devenit şi mai puternică după rolul de mai târziu din serialul "Spartacus", în care a apărut într-o scenă explicită de sex alături de altă femeie.

"Xena, prinţesa războinică" s-a încheiat în 2001, după 134 de episoade şi şase sezoane, dar Lucy Lawless a jucat şi în "Battlestar Galactica", "Parks and Recreation" şi în "Spartacus", al cărui cel mai recent sezon a avut premiera marţi la Los Angeles.

Actriţa a avut părul şaten deschis, cu şuviţe buclate şi a purtat o rochie de un roz aprins, accesorizată cu un colier argintiu, şi partofi argintii.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN