Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vedetă "otrăvită" de silicoane. Ce i-au spus medicii e ŞOCANT!

Wednesday, 20 July 2016, 16:32 Sursă: REALITATEA.NET

Vedeta americană, în vârstă de 30 de ani, s-a plâns în ultimii ani de o serie de probleme de sănătate ce păreau să fie inexplicabile şi care s-au agravat atât de mult, încât a fost nevoită să petreacă în pat mai multe zile, provocându-i episoade de depresie.

"Intoleranţă la anumite alimente şi băuturi, dureri de spate inexplicabile, dureri constante în zona gâtului şi umerilor, disfuncţii cognitive (gândire neclară, pierderi de memorie), încetinirea creşterii părului, oboseală fizică, dureri la nivelul vezicii urinare, imunitate scăzută, infecţii recurente şi probleme ale tiroidei şi glandelor suprarenale", a explicat Crystal Hefner. 

"Formele moderate ale acestor simptome au început în urmă cu câţiva ani. Migrenele, durerile de la nivelul vezicii urinare, gândirea înceţoşată, oboseala... le-am ignorat, crezând că eram ipohondră, în ciuda adevărului îngrijorător - ceva rău mi se întâmpla. Glumeam spunând că îmi pierd memoria din cauza vârstei şi îmi găseam scuze spunând că eram «leneşă». Am început să anulez programări la diverse evenimente şi la şedinţe fotografice pentru că totul mă obosea. Înainte ca aceste lucruri să mi se întâmple, mergeam la sală de cinci ori pe săptămână, întotdeauna făceam sport şi lucram. În 2016, au existat zile în care nu puteam să mă dau jos din pat. Simţeam o disperare atât de mare, pentru că ştiam că viaţa trece pe lângă mine, iar eu nu puteam să mă bucur de ea", a adăugat vedeta, potrivit News.ro

Crystal Hefner, care spune că a păstrat "o faţadă de normalitate" publicând în ultimele luni "fotografii de rezervă" pe conturile sale de pe reţelele de socializare, a fost în cele din urmă diagnosticată cu boala Lyme şi cu o ciupercă toxică, din cauza cărora a devenit alergică la "majoritatea alimentelor" şi avea dureri "de nesuportat".

După ce diagnosticul a fost făcut public, mulţi dintre admiratorii vedetei i-au telefonat pentru a-i sugera că ar putea suferi de "boala implanturilor mamare" şi, după ce a făcut câteva cercetări în acest domeniu, a remarcat că simptomele acelei afecţiuni se potriveau cu simptomele ei. Crystal Hefner a suportat apoi o intervenţie de extirpare a implanturilor mamare şi spune că a observat o îmbunătăţire aproape imediată a stării sale de sănătate.

"Mi le-a scos doctorul Lu-Jean Feng, pe 15 iunie 2016. Este cel mai bun medic din ţară în acest domeniu. Instantaneu, am observat că durerile de la nivelul gâtului şi umerilor au dispărut şi că puteam să respir mult mai bine. Ştiu că nu mă voi simţi 100% bine după o singură noapte. Implanturile mele au avut nevoie de 8 ani pentru a mă îmbolnăvi, aşadar ştiu că am nevoie de timp înainte de a mă simţi mai bine. Am alte boli de care trebuie să mă ocup, dar acum, odată ce implanturile au fost extirpate, sistemul meu imunitar poate să se concentreze pe lucrurile pe care trebuie să le facă", a explicat vedeta americană într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. 

De asemenea, Crystal Hefner spune că este îngrijorată de starea de sănătate a prietenelor sale care au implanturi mamare şi le-a îndemnat să aibă în vedere cazul ei dacă vor începe să acuze o serie de simptome aparent inexplicabile.

Crystal Hefner, născută pe 29 aprilie 1986, este model, cântăreaţă, DJ şi vedetă TV din Statele Unite. În decembrie 2009, a fost desemnată Playmate of the Month de editorii revistei Playboy şi a devenit cea de-a treia soţie a magnatului american Hugh Hefner, cu care s-a căsătorit în decembrie 2012.

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN