Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Top Forbes 2015. Artiştii cu cele mai mari venituri. Schimbări totale faţă de 2014

Wednesday, 09 December 2015, 12:54 Sursă: REALITATEA.NET

După încheierea unui turneu mondial de amploare, intitulat "Prismatic World Tour", ce a durat 17 luni, cântăreaţa americană Katy Perry a obţinut venituri de 135 de milioane de dolari, care au ajutat-o să facă un salt spectaculos în acest clasament anual şi să ajungă pe prima poziţie. În topul din 2014, Katy Perry ocupase locul al 23-lea.

Grupul pop britanic One Direction se află pe locul al doilea, cu venituri de 130 de milioane de dolari, graţie recentului album "Four" şi a turneului mondial de promovare a acelui material discografic, "On the Road Again".

Poziţia a treia a revenit cântăreţului american Garth Brooks, o legendă a muzicii country, care a obţinut venituri de 90 de milioane de dolari.

Mai multe pe Mediafax.ro.

Top Forbes 2014


1. Dr. Dre - $620 de milioane
Dr. Dre e, fara drept de apel, cel mai bogat artist din 2014, insa grosul banilor sai a venit din vanzarea castilor Beats de catre Apple pentru 3 miliarde de dolari.

2. Beyonce - $115 de milioane
Beyonce e cea mai bine platita cantareata in 2014, iar castigurile ei au venit din turneul Mrs. Carter World Tour, albumul cu numarul 5 din cariera, care a luat intreaga industrie prin surprindere si sponsorizarile Pepsi si H&M.

3. The Eagles - $100 de milioane
Rockerii legendari se afla in turneul History of the Eagles si au reusit sa stranga mai multi bani decat Lady Gaga, Kanye West si Miley Cyrus impreuna.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN