Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

La 56 de ani, Madonna face, din nou, ISTORIE

Thursday, 04 December 2014, 17:44 Sursă: REALITATEA.NET

Artista americană a înlocuit-o astfel pe Lady Gaga, imaginea oficială a casei de modă italiene a sezonului primăvară-vară din acest an.

Fotografiile cu vedeta americană, realizate de Mert Alas şi Marcus Piggott, captează "determinarea şi influenţa atemporală pe care le are Madonna", se afirmă în comunicatul oficial emis de casa Versace.

"Madonna este una dintre cele mai mari legende ale brandului Versace. Sunt încântată că buna mea prietenă, care este în acelaşi timp cea mai percutantă şi mai influentă artistă din lume, a fost aleasă în calitate de imagine oficială a casei Versace în acest an", a declarat creatoarea de modă Donatella Versace.

Considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN