Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fiica lui Demi Moore şi Bruce Willis, implicată într-un ACCIDENT AUTO: dusă la spital, de urgenţă

Thursday, 25 September 2014, 13:10 Sursă: Mediafax

Actriţa, în vârstă de 26 de ani, a descris accidentul drept "groaznic". "Am fost implicată într-un accident în timp ce mă aflam pe bancheta din spate a unui taxi. Mă doare spatele foarte rău. M-am dus la doctor şi mi-au făcut tot felul de analize. M-au consultat foarte amănunţit", a spus Rumer Willis.

Fiica lui Bruce Willis şi-a exprimat pe Twitter nemulţumirea faţă de reacţia companiei de taximetre ale cărei servicii le folosea în momentul accidentului. "Sunt un mare fan al uberx (companie de taximetre, n.r.) dar, după ce am fost implicată într-un accident în timp ce foloseam o maşină de-ale lor şi a trebuit să plătesc totuşi călătoria, sunt foarte dezamăgită", a scris Rumer Willis pe platforma online.

Rumer Willis este primul dintre cei trei copii ai lui Bruce Willis cu Demi Moore, care au fost căsătoriţi între 1987 şi 2000. Actriţa a jucat în mai multe producţii de televiziune, dar şi în câteva filme pentru marele ecran, chiar alături de tatăl său, cum ar fi "Cât îmi dai ca să te împuşc?", realitzat în 2000, şi "Ostaticul", din 2005.

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN