Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Brad Pitt GĂTEŞTE cina de Crăciun pentru FAMILIE. Motivul pentru care nu o face Angelina Jolie

Saturday, 20 December 2014, 22:25 Sursă: Mediafax

 Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, a vorbit în cadrul emisiunii "Good Morning Britain", prezentată de Ben Shephard, la televiziunea ITV, despre faptul că nu ştie să gătească, informează dailymail.co.uk.

"Nimeni din familie nu vrea ca eu să gătesc ceva de Crăciun. Nu am deloc răbdare! Încep să fac ceva şi apoi sunt distrasă şi plec şi încep să citesc ceva prin altă cameră sau încep să mă joc cu copiii pe-afară", a declarat Angelina Jolie.

Vedeta a mai spus că soţul său, Brad Pitt, va pregăti masa de Crăciun. "Cred că trebuie să ai foarte multă răbdare pentru a găti. Eu aş fi repartizată doar la tocător. Brad ar fi foarte bun la partea de organizare", a mai spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au mai spus recent că nu s-au gândit serios ce să-şi cumpere unul altuia pentru Crăciun, pentru că s-au concentrat pe asigurarea unei atmosfere minunate pentru cei şase copii ai lor.

"Călătorim foarte mult şi cred că este mai mult vorba despre ce e de făcut, cum va fi fiecare experienţă, unde vom merge, ce vom face, pe cine vom vedea, şi cred că copiii ştiu. Mie îmi plac cadourile, mai ales simple, şi încercăm să nu-i răsfăţăm, aşa că încercăm să fim foarte echilibraţi şi să calculăm ca să nu exagerăm", a mai spus Jolie.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN