Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Actori celebri de la Hollywood cu origini româneşti

Thursday, 02 February 2017, 16:37 Sursă: REALITATEA.NET

Natalie Portman este una dintre cunoscutele actriţe cu origini româneşti. Născută în Ierusalim, Israel, se zvoneşte că străbunica actriţei din celebra peliculă "Leon, The Professional" era româncă.

Tot străbunica din partea tatălui este cea responsabilă pentru originile mioritice ale lui Fran Drescher, îndrăgita dădacă din sitcom-ul „The Nanny". Străbunica actriţei s-a născut la Focşani de unde a emigrat în Statele Unite.

Actriţa anilor ’90 Winona Ryder, sau Winona Laura Horowitz după numele tatălui, are şi ea rădăcini româneşti. Însăşi frumoasa actriţă a declarat că, după mamă, este jumătate româncă şi după tata, este jumătate rusoaică.

Actrița Nadia Gray s-a născut la 23 noiembrie 1923 în București. Tatăl ei a emigrat din Rusia pentru a se stabili în România. Mama actriței era o româncă din Basarabia. Nadia a părăsit apoi România din cauza instaurării comunismului după cel de-al Doilea Război Mondial.

Actorul hollywoodian cu origini 100% româneşti este Sebastian Stan. Născut la 13 august 1982, în Costanța, Sebastian este unul dintre cei mai cunoscuți actori americani actuali. A interpretat rolul lui James Buchanan „Bucky” Barnes în filmul „Captain America”, dar în 2010 a apărut și în filmul „Black Swan”. A părăsit România la vârsta de 8 ani.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN